Koupit se dá cokoli. Třeba panenství či místo ve frontě

18.08.2019 | Zábava

Říká se, že štěstí si za peníze nekoupíte. Jenže když je máte, můžete se pocitu, že jste šťastnější, alespoň trochu přiblížit. Za peníze si lze totiž v dnešní době koupit prakticky cokoli. Přinášíme vám žebříček největších úletů, za které jsou lidi schopni obrátit svou peněženku naruby.

Pojídání nechutností

Lidé jsou schopni za dobré jídlo zaplatit nemalé částky. Ještě více jsou ale ochotni dát za jídlo, které vám jinde jen tak nenabídnou. Mezi takové se bezpochyby řadí smažené opičí ocásky, ale také pražení švábi, koktejl z rozmixovaných žab, nebo dokonce živí pavouci! Fuj.

Dočasné oslepnutí

Pobyt ve tmě má přivést člověka k poznání sebe sama oprostit tělo od vnějších vlivů, čímž by měl ten, kdo absolvuje tuto proceduru, dosáhnout maximální relaxace. Týden v utemovaných chatkách a v naprosté tmě vás vyjde zhruba na osm tisíc korun. Zdali vám pobyt ve tmě prospěje, nebo se za těch sedm dní zblázníte, už je čistě individuální.

Místo ve frontě

Že lidé dovedou udělat pro novinku na trhu cokoli, není nic nového. Jsou ochotni trávit celé dny před prodejnami, aby se dostali na řadu mezi prvními, až prodejci vypustí do oběhu například nový typ telefonu. Komu se ale čekat nechce, má nyní možnost pronajmout si „čekače“. Ten za něj bude stát ve frontě, dokud se nedostane k pultu. Tuto službu nabízejí především studenti, kteří si tak poměrně jednoduše přijdou k pěkným penězům.

Panenství

Dostat možnost být „tím prvním“ v sexuálním životě ženy, je představa, která láká nejednoho muže. Někteří z nich jsou ochotni zaplatit za sex s dívkou, která je ještě panna, skutečně nemalé částky. A nutno podotknout, že i ženy si svého pokladu váží. Američanka Natalia Dylan vydražila své panenství téměř za čtyři miliony dolarů.

Trocha něhy

Chybí-li vám objetí od někoho milého, zaplaťte si službu profesionálního „mazliče“. Přijede k vám domů, bude s vámi sedět u televize, hladit vás po vlasech, tulit se k vám a poslouchat, co říkáte. Pro někoho, kdo žije sám, se může tato nabídka jevit jako poměrně výhodná.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat