Horoskop na srpen

Pozor! V srpnu se ocitneme na vlnách podráždění. Okolo 10. srpna by si všechna znamení měla dobře rozmyslet, co řeknou v návalu zlosti. A kromě toho mějte na paměti, že boj o moc stejně nikam nepovede. A nejlepší je si nic nevynucovat.

LEV

Vaše schopnosti vyzařovat sebejistotu, a získat si tak lidi na svou stranu mají něco do sebe: svoje kompetence můžete klidně demonstrovat. Kromě toho od 7. srpna uplatníte i svoji přesvědčovací schopnost. Jen raději netlačte. Od 21. srpna to pro vás začne být zajímavé i finančně: máte ještě nějaké pohledávky, které byste mohli vymáhat? I při jednáních o financích vás napadají jen ty nejlepší argumenty.

PANNA

Až do 23. srpna budete spíše zasnění a ponoření do svého nitra a nebudete mít nejmenší chuť „fungovat“. Dopřejte si té touhy jak jen to půjde. Potom už bude všechno jinak: budete doslova nabití energií a budete moci správně nastartovat. Bude pro vás velmi snadné se  prosadit a v případě nouze i říct NE. Víkendy si užijete a necháte se od svého miláčka rozmazlovat. Velký brunch s přáteli vám udělá dobře.

VÁHA

Nastávají změny a restrukturalizace. Vaše okolí reaguje podrážděně, někteří lidé ve vašem okolí nemají momentálně žádné plány a nevědí, co si počít. Žádný div, že se obrací na vás. Chytře ukážete, co ve vás je a od 6. srpna se dostanete zase do hry, pokud jde o lepší místo. Vaše emoce vás navíc ochrání před chlubením a chvástáním. Ale nenechte se svést k tomu, abyste reagovali příliš chladně, ani k sobě, ani k ostatním.  

ŠTÍR

Žádná polovičatost vás neuspokojí. Nikdy! Prokousáváte se prací jako diví a tím může vaše okolí trochu znejistět. Proto byste měli jednat ohleduplněji a svůj výstup trochu zjemnit. Zapomeňte na oblečení křiklavých barev! Vsaďte na kvalitu, ne na kvantitu. Čím více budete mluvit, tím víc toho popletete. Pro přesvědčení vaší lásky je důležité vybrat správný okamžik – a ten bude od 8. srpna, kdy vám je Venuše nakloněna a nápomocna. 

STŘELEC

Od 6. srpna vás bude posilovat Slunce a Merkur a budou vám pomáhat při budování vašeho ega. Objevíte chuť k učení, k jiným blízkovýchodním životním filozofiím. Čím více se o nich dozvíte, pochopíte, zjistíte a použijete, tím bohatší a vyrovnanější se budete cítit. Důležitý den bude 23. srpna, kdy dojde k nárůstu vašeho věcného, kritického a inovativního myšlení. Přitom ale nebude důležité, stáhnout s sebou i druhé, ale to, abyste svoje plány uskutečnili po svém.

KOZOROH

Od 8. srpna se otevřete lásce a štěstí! Přesně – nechte se životem, svými milými nebo partnerem rozmazlovat. Obklopte se kontakty, které máte, abyste dosáhli toho, co chcete. Od 21. srpna vám Merkur a Uran přinesou novou fázi: budete mít opravdovou chuť na změny. Kosmickou podporu najdete i při plánování, dobré nápady z vás jen prýští. O něco složitější to bude s jejich uplatněním, ne všechno půjde prosadit hned.

VODNÁŘ

V srpnu budete doslova hory  přenášet. V práci budete soustředění, disciplinovaní a výkonní. Přesčasy? Vynechat přestávku na oběd? Žádný problém! Týmová práce, dohody s druhými? Jste vzorem pro ostatní a vtahujete svoje kolegy do nových projektů. O víkendu naproti tomu si užíváte zábavu, lásku a romantiku. Kromě toho toužíte také po zaslouženém zkrášlovacím rituálu – plavání, joga nebo bodypeeling jdou na konto Venuše, která vám dodává velmi mnoho pozitivního.

RYBY

Konečně! Venuše vás nechá zářit. Od 8. srpna se bude točit všechno kolem lásky. Vyzařuje z vás velmi silné erotické charisma a je pro vás super lehké si někoho omotat kolem prstu. I v práci je to pro vás hračka. Pokud si chcete něco prosadit (např. vyšší pozici), měli byste si do 22. srpna obstarat taktické podklady, informovat se, domluvit si schůzky, abyste pak mohli opravdu pořádně začít! I k jisté prezentaci si můžete přizvat jiné lidi, protože dokážete velmi jasně ukázat, co chcete, aniž byste se stali egoisty.

BERAN

Test flexibility: Jak rychle se dokáže změnit nebo přizpůsobit, aniž byste se rozčílili? Váš partner totiž po 8. srpnu změní vaše plány: možná se vám to bude docela zamlouvat, zbavit se nějaké otravné povinnosti a místo toho podniknout něco zábavného. Protože vás ovlivňuje Slunce a Merkur, vaše smysly se zaměřují na kulturu, umění a tělesnost. Mars vám zvýší váš erotický kvocient.

BÝK

Od 6. srpna jste díky Slunci a Merkuru vyčerpaní rychleji než normálně. Využijte svoje kontakty a vztahy. Není žádný důvod všechno táhnout sám. V práci vám rádi odpovídající pomoc poskytnou. Od 8. srpna bude i váš partner nebo nejlepší kamarádka velká podpora. Nejlepší přítel vám pomůže nejen s podestýlkou pro kočku nebo vyklizením sklepa, ale odebere i kus vaší duševní zátěže.

BLÍŽENCI

Převezměte iniciativu! V jedné choulostivé situaci budete ten pravý, kdo najde řešení pro zatvrzelé strany a přivedete je zase k tomu, aby spolu komunikovaly. Jako anděl míru a poradce při problémech jste báječní, ale sami jste až do 21. srpna jen málo schopni slevit ze svých představ. V lásce se vaše postavení zlepší, pokud dovolíte věcem (nebo mužům), více se přiblížit a ostatní necháte klidně změnit kurz.

RAK

Od 8. srpna nastane období intimity. Máte báječný úsměv a umíte se uvolnit. S milovanou osobou jde všechno jako po másle, nezadaní si mohou užívat, že se do nich někdo nový zamiluje nebo se plný vášně ozve nějaký starý přítel. Co je pro vás ale přes všechno mazlení důležité, je mít čas pro sebe. Slunce a Merkur vás až do 22. srpna nechají v astrologické bance jednat o vašich financích. 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat