Horoskop na letošní léto

Jedno je jisté – tohle léto bude super! A na co se může vaše znamení těšit?

Kozoroh

Kozorozi nejsou úplně největší fanoušci horkého léta. Je jim většinou příliš teplo, aby se mohli soustředit na práci, a to vyvolává občas stres. Existuje ale skvělé řešení! Zkrátka si vezměte dovolenou! Sami stejně už cítíte, že potřebujete přestávku a letos si na dovolenou opravdu skvěle odpočinete.

Vodnář

Vodnáři se konečně zase cítí svobodně – mohou zase ven a mezi lidi. Léto Vodnáře bude inspirovat, nápady budou přilétat jen tak a bude velmi snadné rychle a efektivně dokončit všechny úkoly a věnovat se těm věcem, které je opravdu baví.

Ryby

V zimě se Ryby musely vzdát svého největšího zdroje energie – společnosti svých milovaných. To se ale změní, protože v létě bude rodina zase spolu. Sedět venku až do pozdních hodin a povídat si u skleničky vína s milovanou osobou, jíst zmrzlinu s rodinou a s kamarádkou strávit celou neděli v parku. Takové věci budou pro Ryby středobodem léta.

Beran

Berani letos v létě budou soutěžit se sluncem, kdo bude zářit víc. Po zimě a jaře jsou Berani sami se sebou spokojení a sebevědomí mají na vrcholu. To se odráží na jejich charisma – ostatní považují Berany za atraktivní, sympatické a přesvědčivé. Jestli to Berani využijí k nezávaznému letnímu flirtu, záleží samozřejmě už na každém z nich.

Býk

Na jedné straně jsou Býci velmi zodpovědní a disciplinovaní, na druhé straně si ale umějí užít života. A léto je přece jenom jednou v roce. Takže je normální, že trochu pozměníte priority. Setkávání s přáteli, cestování, vinný střik, posadit se s laptopem někam ven a pracovat ve svitu slunce. Býci zkrátka přednosti léta využijí na maximum! 

Blíženci

Pro Blížence bude během letošního léta mnohem snadnější vytěsnit temné stránky života. Teplo, chlazené drinky, milé a zábavné rozhovory a hodně smíchu – tohle bude Blížencům celé léto k dispozici a bude zdrojem energie a inspirace. Najít štěstí v maličkostech má přece smysl.

Rak

Pro Raky bude léto ve znamení lásky. Jestli to bude romantická láska, sebeláska nebo platonická láska, je ve hvězdách, ale jisté je, že se rozhodne každý Rak jinak. V každém případě láska pomůže Rakům překročit hranice a zahojit jizvy. A podle hvězd se můžete těšit i na velmi žhavé noci.

Lev

Lvům dodá léto extra porci energie. Tohle ohnivé znamení se bude věnovat úkolům, které ho osobně motivují a naplňují. To přinese i rychlé úspěchy a pozitivní náladu. Ale i ve volném čase Lvi rozkvetou. Zkrátka léto plné úspěchů a zážitků!

Panna

Pro Panny bude léto nový začátek. Ten může být buď velmi zřetelný – třeba v podobě nového zaměstnání, nového vztahu nebo dalšího kroku v tom stávajícím. Nebo naopak ukrytý v důležitém rozhodnutí, novém poznatku, změněném pohledu na věc. Ať tak nebo tak, každopádně to bude nějaký pozitivní začátek, který Pannám dlouhodobě pomůže najít sebe samu a rozvinout se.

Váhy

Váhy se budou v létě cítit velmi svobodně a uvolněně, jako by jim zmizelo závaží z ramen. Teď si mohou začít užívat a soustředit se na všechny krásné stránky života. A to je dobře! Práce a povinnosti mohou dostat více pozornosti zase v zimě, teď je na řadě užívat si léta.

Štír

Štíři jsou asi největší mistři proměn – v létě jsou to snad úplně jiní lidé než v zimě. Otevření, společenští a spontánní  takoví jsou Štíři v létě, zatímco jejich smysl pro povinnost a ctižádost teď stojí v pozadí. Může dojít i na krátkou divokou akci – možná delší cesta, která nebyla vůbec plánovaná. Nebo stěhování? Každopádně to bude napínavé.

Střelec

Obout žabky, nezapomenout klíče od bytu a vyráží se. Střelci léto naprosto milují, protože jim stačí jen vyjít ze dveří a už zažívají dobrodružství. Cesty na kole, víkendové výlety, poznávání nových lidí a oslava života. Léto jim nabízí volnost a nekonečné možnosti. A těch si Střelci nejen váží, ale dokážou je také maximálně využít.

Zdroj: astrologie.cz, instyle.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat