Horoskop na březen

Co si pro vás hvězdy připravily na měsíc březen? Jak bude vypadat váš příchod jara?

Beran

Měli byste více důvěřovat své vrozené intuici. V záležitostech týkajících se domova a rodiny má vaše intuice zvláštní schopnost předvídat události. Určitá osoba z vašeho bezprostředního okolí se dostane do potíží. Pomůžete jí jen, pokud budete pozorně poslouchat, co říká. Máte před sebou mnoho pozitivních a zajímavých společenských událostí a váš osobní šarm, půvab a takt okouzlí téměř každého. Můžete se ztratit ve finančních záležitostech, takže je dobré pečlivě zapsat všechny výdaje a příjmy. A ještě lépe, pokud svěříte správu svých účtů odpovědné a důvěryhodné osobě.

Býk

Pokud jste odložili plánování dovolené, pak je březen ideálním měsícem, abyste se k tomu vrátili. Je nejlepší čas na to, abyste ho strávili se svou rodinou. Není však vhodné dělat důležitá finanční rozhodnutí, protože můžete vidět vše růžové, ale tak to obvykle není. Větší smysl bude mít, pokud zaměříte veškerou svou pozornost na přátele a konverzaci s nimi, což vám do vašeho života přinese spoustu radosti. Neztrácejte ani na okamžik kontakt s realitou a neztrácejte se v komplikovaném světě plném snů. Nezanedbávejte ani své povinnosti – v budoucnu by vám to mohlo ublížit. A snažte se zachovat si vždy svůj úsudek.

Blíženci

Začnete přistupovat k životu jednoduše a optimisticky. Budete velmi ochotni cestovat, poznávat nová místa a učit se něco nového a neznámého. Z tohoto důvodu budete cítit větší nadšení při plnění svých každodenních úkolů. A vaše hlava bude plná nápadů. Ale buďte opatrní, váš nový postoj k životu vás mnohokrát dostane do úzkých kvůli problémům lidí, kteří vás berou vážně. Buďte ostražití, pokud vás kolega požádá o pomoc, protože později se tato pomoc může stát vykořisťováním. Nedovolte nikomu, aby využíval vaši tvrdou práci.

Rak

V březnu objevíte způsob, jak zvýšit svůj osobní majetek. Kromě toho začnete plánovat renovaci a zlepšíte zabezpečení materiálu. Ale nezapomeňte, že na výsledky si musíte počkat, nic nepřijde okamžitě. Do vašeho kruhu přátel se dostane nová osoba, do které se brzy zamilujete. Díky této osobě se budete cítit velmi spokojení a šťastní. Na konci měsíce si neplánujte schůzky. Obrovské množství finančních záležitostí způsobí, že vaše spontánnost ustrne.

Lev

První dva týdny strávíte vysokou rychlostí. Ve vašem osobním i profesním životě dojde k mnoha změnám a posunům. To bude důvodem pro nedorozumění při jednání s příbuznými – ať už s rodinou nebo přáteli. Abyste tomu zabránili, snažte se vyjádřit své vlastní názory a názory jasně, srozumitelně a komunikativně. Dokažte všem, že jste příkladným zaměstnancem a uvidíte, že brzy budete sklízet plody svého odhodlání a píle. Místo toho, abyste se zamilovali do snů a fantazírovali o tom, co byste mohli plánovat v budoucnu, měli byste to uskutečnit. A tento měsíc bude pro vás vhodný, takže si začněte všímat dopadu vaší práce a úsilí.

Panna

V měsíci březnu můžete očekávat radostnější postoj ke světu a lidem. Tento optimismus vás bude motivovat k osobní práci a rozvoji, stejně jako k hledání nových duchovních hodnot, které zcela změní váš život. Na obzoru se také objeví nové nápady, které vám nabízejí příležitost rozvíjet svůj vlastní talent. Je velmi pravděpodobné, že se začnete zajímat o astrologii a numerologii. Využijte všechny tyto vědy na maximum a uvidíte, že rychle dosáhnete všech stanovených cílů. Muž, který zaujímá vysokou pozici v kanceláři, se vás zastane jak soukromě, tak profesionálně. A i když se vám zdá, že je to hrdý a domýšlivý člověk, dáte mu šanci.

Váhy

Březen bude měsícem, kdy budete moci analyzovat všechny své minulé úspěchy, přezkoumat své názory a přesvědčení a učinit rozhodnutí, na kterých závisí vaše budoucnost. Připravte se na to, že na vaší cestě bude osoba, která vám nabídne mnoho různých názorů, které ale budou mít jen malý vztah k realitě. Dejte si pozor na sladkosti. Nejsou ani zdravé, ani výživné a mohou být velmi škodlivé. Jinak se těch zbývajících kilogramů nezbavíte. V posledním týdnu v měsíci vás čeká zajímavý výlet, který vám přinese mnoho krásných vzpomínek a dojmů. Pokud cestujete sami, máte možnost setkat se s mnoha atraktivními lidmi.

Štír

Udržujte své emoce pod kontrolou, nejsou dobrým průvodcem. Zejména proto, že březen bude dávat příležitosti k hádkám, neshodám nebo špatně voleným slovům. Pak toho možná budete litovat, ale už bude pozdě. Opatrnost se doporučuje ve třetím týdnu v měsíci. Během této doby byste se do žádného konfliktu pouštět neměli. Věci nemusí vždy jít tak, jak jste plánovali. První tři týdny v měsíci využijete velmi dobře. S velkou dávkou optimismu se začnete dívat do budoucnosti. Odložte poznámky stranou, nestojí za to o nich příliš přemýšlet. Vyvoďte pozitivní závěry z toho, co bylo, a posuňte se vpřed.

Střelec

V posledních několika měsících jste odpočívali, získali sílu a energii pro práci, takže březen je ve znamení práce a velké odpovědnosti.  Kreativita a brilantnost, stejně jako vrozená intuice, vám pomohou dostat se z mnoha každodenních situací, zejména finančních záležitostí. Vezměte tedy věci do vlastních rukou a nepromarněte příležitost, kterou jste měli, protože se to v dohledné době nebude opakovat. Odpočinek najdete v kontaktech s blízkými a přáteli. V březnu budete extrémně náchylní k častým infekcím a nachlazení, postarejte se o zdravou výživu a pravidelnou fyzickou aktivitu. Sportování je prospěšné na konci měsíce, kdy je vaše odhodlání a vůle na nejvyšší úrovni. Navzdory situaci, která vám na konci měsíce zkomplikuje život, nebude nedostatek peněz problémem – pomoc přijde ze skrytého zdroje, možná od člena rodiny, který byl v poslední době velmi štědrý.

Kozoroh

Je dobrý čas cestovat a podnikat. Pokud jste je dlouho odkládali, bude to dobrý čas na správná rozhodnutí, zejména mezi 10. a 25. březnem. Buďte velkorysí, ale nepřehánějte to. Budete mít velký úspěch s opačným pohlavím, které bohužel začnete zneužívat. Připravte se na nervózní atmosféru doma i v práci. Bude to souviset hlavně s násobením vašich úkolů. Budete reagovat podrážděně na novou situaci, takže pokud dostanete jen příležitost k relaxaci, pak si dopřejte blaženou přestávku.

Vodnář

Březen bude nepochybně měsícem s mnoha závazky pro ty, kteří jsou vám blízcí. V důsledku toho to pro vás bude velmi těžká doba, ale bohužel docela monotónní. Vysvětlete všechna svá nedorozumění a nepřesnosti, kterými vás celá rodina zahrnula. Teprve pak vyčistíte atmosféru, a tak budou vaše vztahy nedotknutelné po mnoho dalších let – zejména kvůli pověstem nebo narážkám. Ukážete maximum svých tvůrčích schopností. Váš zájem o nové a originální problémy se zvýší, takže pracujte na svém vývoji!

Ryby

Konečně můžete očekávat uznání v práci. V březnu budete mít v hlavě mnoho dalších věcí. To vás může rozptýlit a unavit. I když bude existovat mnoho povinností, neměli byste být ohromeni jejich množstvím. Je pravda, že váš společenský život bude ještě nějakou dobu trpět, ale do konce měsíce se vše vrátí do normálu. Všechno doženete a sociální kontakty znovu oprášíte. Na konci měsíce se dostanete do centra pozornosti kvůli konkrétní události v minulosti. Než však začnete diskutovat na toto téma, pečlivě si rozmyslete, co chcete říct, a nestyďte se za slova, která jste řekli.

Zdroj: názory autora, www.elle.com, www.allure.com/story/march-horoscopes-2022







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Kapr se zeleninou

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat