Horoskop na červenec 2022

Co nás podle hvězd čeká první prázdninový měsíc?

Beran

V červenci se objeví události, které vážně ovlivní vaše chování. Probudíte v sobě ošetřovatelský instinkt. Budete chtít udělat něco důležitého, něco, co bude mít velkolepý význam pro ostatní lidi. Buďte však opatrní, protože jeden z vašich blízkých se pokusí využít vaši pomoc a laskavost k dosažení svých vlastních cílů. 

Býk

V červenci ukážete, co opravdu dokážete. Budete ve středu pozornosti ve snaze rozpohybovat svoji osobní kariéru. Na svých ramenou ponesete zcela nové povinnosti, ale buďte opatrní – nemusí se nutně ukázat, že více odpovědnosti vám pomůže k jejich včasnému splnění. 

Blíženci

Mnoho aktivit a dalších úkolů, které musíte provést, vás nakonec unaví. To je zcela normální, nebojte se. Když už budete mít dost městského hluku, jděte a odpočiňte si, nejlépe někde o samotě. Bude to skvělá příležitost uklidnit se a odpočinout si od každodenního života.

Rak

V červenci začnete věnovat pozornost tomu, co říkáte a jak vypadáte. Postarejte se tedy o všechny detaily, profesní starosti a kontakty, které mohou být užitečné, na příklad v odborných záležitostech. Je vhodný čas položit základy pro vaši úspěšnou budoucnost. 

Lev

Červenec nebude jedním z nejúspěšnějších a nejšťastnějších měsíců. Bude zapotřebí hodně trpělivosti, protože mnoho nadcházejících událostí by pro vás mohlo být stresující. Nebude těžké se nechat vyvést z rovnováhy. Snažte se si zajistit okolí vřelých, přátelských a pozitivně smýšlejících lidí. Na takové lidi se budete moci spolehnout.

Panna

V prvních dnech měsíce pro vás bude rodina na prvním místě, takže jí věnujte veškerou svou pozornost. Zvláště ve vašem případě to nebude příliš obtížné, protože jste skutečná žena v domácnosti, která si dokonale cení pohodlí rodiny. Na obzoru se objeví vidět stěhování nebo změna v bytě.

Váha

Před časem jste se vydali na nové dobrodružství, které vás stálo mnoho času. Nakonec se situace uklidní a poskytne vám více volného času, který budete moci věnovat rodině a rekreaci. Dům bude vaším útočištěm a základnou bezpečí. Zde najdete čas na shromažďování myšlenek a přemýšlení o svém životě.

Štír

Milostné vztahy se pro vás ukážou být velmi důležité. Možná začnete vážně přemýšlet o nějakých nových povinnostech vůči druhé osobě. V profesionální oblasti bude pro vás mnohem výhodnější, pokud zariskujete a uděláte krok vpřed.

Střelec

Zaměříte se na věci, které ovlivňují vaše vlastní zdraví a vzhled. Dieta, kterou jste nedávno začali, nebo gymnastika konečně přinese první výsledky. Díky své sebekázni můžete překonat všechny slabiny a díky tomu nebude problém, kterého byste nemohli dosáhnout. V červenci se vyplatí užít si volný čas. 

Kozoroh

Připravte se na nějaké turbulence. Čekejte mnoho stresových situací vyplývajících z nedorozumění a špatných úsudků. Určitá osoba, která se vám dříve zdála přátelská a vřelá, si začne stěžovat na mnoho věcí a jistým způsobem to zdůrazní. Ale vy se před tím bráníte! 

Vodnář

Máte hlavu plnou nápadů. Kreativita je vaše spřízněná duše. Pokud je však vaše mysl tak chytrá, zkuste pečlivě přemýšlet o tom, co říkáte a co děláte. Udělejte si čas na práci, zejména pokud chcete rychle vidět první výsledky. Uvědomíte si, že jakmile se budete více snažit a dáte ze sebe více, pak budete mít šanci.

Ryby

Během července bude obtížné odtrhnout se od houpání v oblacích. Váš život bude spojený se sny a fantaziemi. Na jedné straně je to dobře, protože můžete účinně uniknout hluku a shonu každodenního života a lépe se poznat. Důvěřujte intuici a uvidíte, že to stojí za to.

Zdroj: Horoskop Juli 2022 - Monatshoroskop und Tarot Juli (365horoskop.de)







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat