Jennifer Lopez má vyhraněné názory na mladé muže

Pokud byste se chtěli držet rad superstar Jennifer Lopez, držte se dál od mužů, kterým je pod 30 let. Podle ní jsou totiž muži mladší 33 let naprosto k ničemu! Souhlasíte?

Nejenže Jennifer Lopez závidíme její charisma, kondici a mladistvý vzhled (v 52!), ale také její schopnost milovat naplno. A „čerstvou zamilovanost“ si teď nově užívá s Benem Affleckem. Než ale JLo našla svého vysněného muže, často se spálila. Ojani Noa, Chris Judd, Ben Affleck, Marc Anthony, Casper Smart, Drake, Alex Rodríguez – seznam milostných vztahů zpěvačky a herečky Jennifer Lopez je poměrně dlouhý. A její muži jsou směsicí vzhledu, zaměstnání a věku . V současnosti se ale zdá, že konečně našla toho pravého – když se znovu vrátila k Benu Affleckovi (1). A možná je to kvůli jeho věku. Protože, jak JLo prozradila ve videorozhovoru (2) pro Tinder, muži do 33 let jsou „nepoužitelní“. Odvážné tvrzení, že?

Kdy se stává muž mužem?

Drsná slova, ale není na tom něco? Z pohledu dospělé a finančně nezávislé ženy – kterou JLo byla už během všech výše zmíněných vztahů –určitě. 

Protože aby si muži našli své místo ve světě a společnosti, může to chvíli zabrat. Najít si vysněné zaměstnání, finanční a citovou stabilitu, nejsou už tolik vytížení, možná se dokonce chtějí usadit a založit rodinu. A to zkrátka mnozí do 30 nezvládnou.

Je pravda, že to je docela obecné tvrzení, které jistě neplatí pro všechny muže. Ale nese v sobě také jádro pravdy. Alespoň pokud jde o odborníka na vztahy z New Yorku Dr. Jane Greer. Autorka našim kolegům z amerického magazínu Insider prozradila, že Lopez má se svými radami ohledně věku mužů pravdu – zvláště pokud hledáte trvalý vztah.

Není věk jenom číslo?

Jennifer Lopez jistě může nabídnout docela dobré rady ohledně randění. Nyní přichází velké ALE. Protože, jak už mnozí na vlastní kůži zažili, láska se věkem prostě neřídí. Čtyřicetiletý muž může být v hlavě ještě dítětem, kdežto dvacetiletý nemusí nutně mít „strach ze závazku“. Není to tedy o věku jako takovém, ale spíše o vnitřní zralosti. Jako startovací číslo ale 33 není úplně špatné…

Zdroj: (1) www.cs.wikipedia.org/wiki/Jennifer_Lopez, (2) www.youtu.be/Y-d6cGd5J_g, názory autora






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat