Abstinující celebrity napříč světem

Kdo ze slavných „pil jako Dán“, ale už je léta střízlivý? Najdete mezi těmito slavnými tvářemi svého oblíbence, pro kterého je alkohol naprosté tabu?

Pít, či nepít. To je otázka, panečku! A nejen první měsíce roku, kdy startují hned dvě „suché“ kampaně. Některé celebrity na ni ale mají jasnou odpověď. Tady jsou hvězdní abstinenti, kteří se otevřeně přiznávají k tomu, že jim střízlivost změnila život. Samozřejmě k lepšímu!

Nicki Minaj

Ještě před pár lety tahle americká rapperka indoafrického původu vymetala jeden večírek za druhým se sklenkou v ruce. Všechno se ale zlomilo ve chvíli, kdy otěhotněla, což jí dle vlastních slov otočilo priority tím správným směrem. Od toho kouzelného okamžiku, co Nicki Minaj poprvé na ultrazvuku spatřila svého synka, se alkoholu prý už ani nedotkla (1).

Calvin Harris

Skotský zpěvák, skladatel, producent a DJ Calvin Harris už nepije dlouhých osm let. Proč to? Po jedné bouřlivé noci si uvědomil, že alkohol značně ovlivňuje jeho profesní výkony, proto je načase s ním nadobro přestat. A fanoušci jeho sebekritiku a odhodlání vychvalují dodnes (2)!

Drew Barrymore

Americká herečka Drew Barrymore svou hvězdnou kariéru začala už v necelém roce života, kdy si zahrála v televizní reklamě na psí krmivo. Největší slávy se jí ale dostalo až po uvedení snímku E.T. – Mimozemšťan. V dospívání se s popularitou jen těžko vyrovnávala, což ji dohnalo k návykovým látkám a pobytům v odvykacích zařízeních. Při rozhovorech do médií často přiznává, že se dopustila mnoha chyb a uvízla ve špatných existenčních cyklech, ke kterým se už nikdy nehodlá vracet. A proto se Drew Barrymore nadobro vzdala alkoholu. Světu to ale přiznala až po dvouleté abstinenci (3).

Daniel Radcliffe

I slavný představitel nadaného čaroděje Harryho Pottera místo takzvané metly lidstva raději popíjí vodu. Netají se tím, že po skončení natáčení těchto kouzelnických filmů byl opilý prakticky neustále, protože se cítil úplně ztracený. A tak se rozhodl vystřízlivět – jednou provždy (4).

Zdroje: (1) www.en.wikipedia.org/wiki/Nicki_Minaj, (2) www.en.wikipedia.org/wiki/Calvin_Harris, (3) www.en.wikipedia.org/wiki/Drew_Barrymore, (4) www.en.wikipedia.org/wiki/Daniel_Radcliffe






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat