Horoskop na prosinec 2023

Co přinesou hvězdy vašemu znamení v posledním měsíci v roce?

Beran

Prosinec je nejen měsícem vánočních svátků, ale také měsícem stresu. Nervózní budete při vánočních nákupech, ale také při setkání s příbuznými, se kterými si nemáte o čem povídat. Rozhodně byste se jim neměli vyhýbat, právě naopak. Díky Jupiterově pozici můžete ignorovat všechny posměšky a udělat na příbuzné skvělý dojem. Dbejte v prosinci na své zdraví a nepřehánějte to s alkoholem. I když ho snášíte docela dobře, může vyplavit některé nevyřešené problémy. A to by mohlo zkazit svátky nejen vám, ale i vašim blízkým.

Býk

Býk se bude v posledním měsíci roku cítit zcela bezstarostně. Nebudete váhat vyjádřit své pocity, a to vám pomůže najít vnitřní rovnováhu. S radostí obnovíte všechny zapomenuté vztahy a setkáte se se svými příbuznými. I když k nováčkům v rodinném kruhu budete skeptičtí, a vůbec se vám nebude chtít s nimi mluvit. V prosinci si odpočinete i v životním stylu a stravování a budete se těšit na sladkosti a alkohol, aby vás to dlouhodobě povzbudilo.

Blíženci

Blíženci v prosinci chvíli neposedí. Venuše v pozici Kozoroha vás nabije láskou a energií. Během vánočních prázdnin budete vynikajícími hostiteli. Měli byste ale uznat, že Vánoce jsou především svátky pohody a tu si dopřejte. Klidně vyrazte na výlet jen s jedním parťákem a vše ostatní hoďte za hlavu. Budete sexuálně romantičtí a vášniví a vaše polovička to ocení. Jinak to může mít katastrofální následky. Snažte se ale nepropadat negativním myšlenkám.

Rak

Rak bude v posledním měsíci roku emočně nestabilní. Budete muset trávit mnohem více času s rodinou a přáteli a budete více starostliví. Navíc se pokusíte vyjít s novými členy rodiny, které pravděpodobně potkáte na rodinných setkáních. Měli byste se snažit ovládat, aby vás nepovažovali za dotěrného.Melancholii zažijete i v prosinci. Kromě toho se zamyslíte nad cíli, které jste si pro tento rok stanovili, ale zatím jste jich nedosáhli. Nedělejte si však starosti s minulostí a místo toho se dívejte dopředu.

Lev

V prosinci Lvu velmi pomůže Saturn ve Vodnáři, díky čemuž bude vycházet z potřeb své rodiny. O svátcích budete velmi konzervativní a budete se snažit dodržovat všechny tradice. To pomůže zůstat v klidu a bude mít pozitivní dopad na vaše děti a partnera, kteří vám za to budou nesmírně vděční. Vyhněte se fyzické námaze a delšímu pobytu venku v první polovině měsíce, protože jste náchylní k plicním onemocněním. I chřipka by vás mohla srazit a zničit celé Vánoce.

Panna

V prosinci se budete cítit nepříjemně z přítomnosti cizích lidí na rodinných setkáních, což povede k hádkám s ostatními příbuznými. Pokud se chystáte na velkou sešlost, zvažte, zda není lepší najít si záminku a navštívit rodinu soukromě. Panny by měly o prázdninách relaxovat v pohodlí domova. Vánoční ozdoby vám mohou zlepšit náladu, pokud si je pečlivě připravíte. Zapomeňte na pár dní na dietu a dopřejte si vše, na co máte chuť.

Váhy

Již od začátku měsíce vás uchvátí vánoční atmosféra. Nebudete myslet na nic jiného než na nadcházející svátky, které strávíte s rodinou. Můžete mít obavy ze sporů, které mohou nastat. Budete se však snažit zůstat pozitivní a vyřešit to svým diplomatickým přístupem.
Na konci prosince vás možná přepadne melancholie a myšlenka, že uplynul další rok. Nebojte se. Vliv Měsíce bude silný a do nového roku vstoupíte pravou nohou. Zapomeňte tedy na své pochybnosti a užijte si silvestra, jak jen to půjde.

Štír

Poslední měsíc v roce budete neklidní. Mars na vás bude mít významný vliv. Jednak vám nebude chybět motivace, jednak můžete být netolerantní a sobečtí kvůli přílišné potřebě mít za každou cenu pravdu.Pokud jde o vašeho partnera, měli byste si dávat pozor na své chování. I když Štíři mohou působit sebevědomě a opačné pohlaví je nenechá ani chvíli na pokoji, v prosinci mohou začít projevovat žárlivost a vyžadovat od partnera přehnanou oddanost.

Střelec

I když rádi pomůžete s přípravami, rodinná setkání prostě nejsou váš šálek kávy. Pod vlivem Marsu se můžete snadno rozčílit, protože vás budou vaši příbuzní otravovat. Navíc budete pod velkým tlakem, abyste splnili očekávání starších členů rodiny. Mnoho z nich by vás rádo vidělo někde jinde, protože váš život není cesta, kterou byste se měli vydat. Pobyt v lázních nebo na venkově, kde byste mohli zcela uniknout civilizaci, by mohl Střelcům pomoci tuto nelehkou dobu vydržet.

Kozoroh

Přestože Kozorozi nemají rádi velké společenské akce, v prosinci to bude trochu jinak. Dovolená, rodinná setkání a firemní večírky vás vytlačí z komfortní zóny a zpočátku se budete cítit velmi nepříjemně, ale nakonec pod vlivem Merkura budete pravděpodobně středem pozornosti. A dokonce si to užijete. Celkově na sebe budete tento měsíc velmi hrdí, protože všechny své úkoly zvládnete bravurně a velmi podpoříte své blízké.

Vodnář

Prosinec bude těžký. Vodnáři jsou většinou nezkrotní a impulzivní, takže narušují tradice a „povinná“ rodinná setkání a dávají najevo svůj postoj. Takové chování může způsobit pomluvy a zhoršit vztahy mezi příbuznými. Proto byste měli zvážit, zda by nebylo lepší najít si záminku, proč na takové schůzky vůbec nepřijít, nebo co nejdříve nenápadně odejít.
Začátkem prosince vás mohou vlivem Měsíce potrápit úrazy a záněty v dolních končetinách. Ujistěte se, že zůstanete v teple a kupte si kvalitní boty.

Ryby

Zimní prázdniny jsou pro Ryby výbornou příležitostí k tomu, aby si udělaly plány na další rok. Zkuste si představit, kde byste se chtěli vidět za rok, a dobře si rozmyslete, jak toho můžete dosáhnout. Takové plánování může být obtížné, ale díky Merkuru je to jednodušší.
Zamyslete se nad svými vztahy a v prosinci je důkladně rozeberte. Je možné, že mezi svými přáteli najdete někoho, kdo na vás působí spíše negativně a ubírá vám energii. Zkuste se o prázdninách od takových lidí dostat co nejdál.

Zdroj: www.ahoroskop.de/zodiaczeiche






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat