Horoskop na duben: ZDARMA od naší astroložky Anny!

01.04.2011 | Zajímavosti

Berani se budou věnovat kariéře, Býci milostným vztahům, Blíženci svému podnikání, Lvi se v zaměstnání realizují a Střelci rozmnoží finance! Exkluzivní horoskopy na celý duben od naší astroložky Anny!

Beran ( 21.3.20.4. )
Láska a sex
Začátek měsíce přinese sklony k nevěře, která vám hrozí zejména 2.,3. a 4. dubna. O přízeň opačného pohlaví nebudete mít nouzi, ale půjde spíš o milenecké vztahy – manželské potíže vyřešíte až po 22. dubnu. Láska zvítězí nad sexuálním pokušením, i když se vás odmítnutý nápadník bude snažit svádět!
Domov a rodina
Začátkem měsíce vám příliš času na rodinný život nezbude, budete se totiž věnovat hlavně práci. Jen pozor na přetížení, jinak by mohly nastoupit bolesti hlavy a podobné potíže. V závěru měsíce se domácí život dostane do normálu, ale je zde možnost stěhování. Vztahy mezi rodiči a dětmi se zlepší.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE


Hodíte se k sobě?
Sestavím vám partnerský horoskop! Astroložka Stela

Býk ( 21.4. 21.5. )
Láska a sex
Až do 21. dubna vám bude Venuše v Rybách velmi přát v milostných vztazích, ale pozor – využijte tohoto příznivého období raději pro rozvíjení lásky a vášně v stávajícím vztahu, než pro milenecké zálety! Romantický bude zejména 10. a 11. duben, o týden později se zas vysvětlí nedořešená minulost!
Domov a rodina
V první části měsíce bude vaše pozornost zaměřená zejména na lásku, kvůli které budete trochu zanedbávat děti. Pokud jsou už větší, možná se budou vaší zamilovanosti dokonce smát, ale dobře víte, že to nemyslí špatně! V závěru dubna se bude dočasně o něco méně dařit, věnujte se tedy hlavně rodině.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE
TIP Bety: Nechte si vyložit karty nebo sestavit horoskop od našich kartářek a astroložek

Blíženci ( 22.5.21.6. )
Láska a sex
Na začátku měsíce se platonicky zamilujete do nevhodného protějšku, což vás bude trápit zejména kolem 5. dubna. Mohlo by to však přinést zklamání! O týden později se v lásce vše vrátí do starých kolejí a se stálým partnerem vám to bude klapat i v posteli. Až do konce měsíce pak bude vše v pořádku!
Domov a rodina
V prvním dubnovém týdnu hrozí nedorozumění, jemuž předejdete, když projevíte větší pochopení pro své blízké. Od 7. do 9. dubna jsou ideální dny pro rodinný život, víkend pak přinese vážnější rozhovor s dětmi nebo rodiči, který vyústí do pozitivních závěrů! V posledním týdnu pozor na nesplněné sliby!
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE


Budete v novém zaměstnání spokojeni?
  Nahlédnu do vaší budoucnosti! Kartářka Lucie

Rak ( 22.6.22.7. )
Láska a sex
V lásce se vám bude dařit a nezadaní potkají začátkem měsíce nadějného partnera díky společným duchovním zájmům! 20. a 21. jsou ideální dny pro společné výlety a spontánní akce! Koncem měsíce ovšem může docházet k partnerským konfliktům, a to hlavně kvůli rozdílným názorům na finanční záležitosti.
Domov a rodina
V rodině se mohou objevit rozpory kvůli penězům, a to jak s manželským partnerem, tak s dětmi, které budou chtít hodně utrácet. Vycházet každému vstříc by se vám nemuselo vyplatit! V posledním dubnovém týdnu hrozí hádky a měli byste zkusit najít kompromis, ale přílišným ustupováním nic nevyřešíte!
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE
Máte problém, který chce probrat s astroložkou nebo kartářkou? Obraťte se s dotazem na naše poradkyně!

Lev ( 23.7. 22.8. )
Láska a sex
V první polovině měsíce se váš partner může cítit smutně, pokud budete pořád v práci. Kolem 13. dubna se však do vašeho života opět vrátí láska! Může jít o oživení vztahu nebo o nové seznámení, ale pozor - je dost možné, že zatímco vy chcete stabilní vztah, druhé straně jde jen o nezávazný flirt!
Domov a rodina
Na začátku měsíce zatoužíte po větší seberealizaci v práci, a proto vám nebude zbývat moc času na rodinný život. Vaše polovička to naštěstí pochopí, ale na menší děti nebo nemocné rodiče byste rozhodně neměli zapomínat! Rodinný život oživí trocha kultury, můžete si spolu vyrazit třeba na dobrý film!
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  


Nedaří se vám?
Ráda pomohu najít štěstí i vám! Astroložka Anna

Panna ( 23.8. 22.9. )
Láska a sex
Začátkem měsíce budete k partnerovi podezíraví – ať už je za tím žárlivost nebo finance, ověřte si raději pořádně, jestli k tomu máte skutečný důvod! Možná máte černé svědomí i vy – ale starou nevěru bude lepší nerozebírat! Od 21. dubna se vám bude díky vstupu Venuše do Berana v lásce opět dařit!
Domov a rodina
Po celý měsíc vás mohou doma pronásledovat neshody ohledně peněz, a to hlavně pokud žijete ve společné domácnosti s partnerem nebo partnerkou. Napětí v rodině může vyústit kolem poloviny měsíce do otevřeného sporu, který ovšem krásně pročistí situaci! Poslední den v měsíci zasvěťte svému domovu!
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Váhy ( 23.9. 23.10. )
Láska a sex
V milostném vztahu je načase položit si otázku, jestli to s vámi partner myslí vážně a dlouhodobě. Nejlepší bude popovídat si o tom. Uprostřed měsíce se ovšem mohou provalit nějaké vaše staré hříchy! V posledních dubnových dnech se toho stane hodně – je to čas nových seznámení, ale také rozchodů!
Domov a rodina
V prvním týdnu měsíce bude pro vás váš domov velmi důležitý – potřebujete odpočinek, tak si ho dopřejte! Uprostřed měsíce se v rodině objeví napjatá atmosféra pramenící ze žárlivosti, ale lepší bude odpustit si navzájem a dát si najevo lásku! V závěru dubna pozor na rodinné finance a právní spory!
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  


Miluje vás?
Povím vám, zda jsou vaše city opětovány! Kartářka Terezie

Štír ( 24.10.22.11. )
Láska a sex
Od začátku měsíce až do 21. dubna budete mít v lásce velmi příznivé období, jen pozor na žárlivost, říkání polopravd a nevěru – nestálo by vám to za to! Dlouhodobé páry si opět potvrdí lásku! Ke konci měsíce by mohla váš milostný život ohrozit vaše špatná nálada, ale ten pravý partner vás pochopí.
Domov a rodina
Příznivé rodinné a domácí zázemí bude pro vás neocenitelné, protože se hlavně ve druhé polovině měsíce mohou objevit sklony k depresím, smutek a mrzutá nálada. Netrapte se tím zas příliš, je to jenom dočasná situace, a nejlepším lékem pro vaši duši bude podpora blízkého člověka, kterému důvěřujete!
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE
Potřebujete podrobnější výklad? Sledujte denní a týdenní horoskopy na Bety.cz

Střelec ( 23.11.21.12. )
Láska a sex
Na začátku tohoto měsíce může být pro vás láska spíš přítěží, a to jak co se týče finančních výdajů, tak po stránce komunikace. Ve vztazích hrozí hádky, ale ve druhé polovině měsíce se to výrazně zlepší, 16. a 17. vám duben přinese buď novou zamilovanost, nebo obnovení porozumění v partnerství!
Domov a rodina
V první polovině dubna se budete věnovat spíš práci než rodině, ale ve druhé části měsíce se to změní a domácí život se u vás vrátí na důležitou příčku v žebříčku důležitosti. Váš partner nebo partnerka vám pak bude skvělou oporou, když si budete potřebovat vylít vztek a rozčarování ze zaměstnání!
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   


Diskrétní poradenství!
Výklad karet! Naživo! Nyní! Volejte kartářku Ivonu!

Kozoroh ( 22.12.20.1. )
Láska a sex
Se svým milostným vztahem budete v zásadě spokojeni – uvědomíte si, že váš partner je přesně takový, jak potřebujete! Kolem poloviny měsíce vás však bude trochu zlobit jeho netaktní humor na váš účet! Váš intimní život může být v tomto měsíci zatížen myšlenkami na práci, bude těžké úplně se uvolnit!
Domov a rodina
Na začátku měsíce bude potřeba věnovat se o něco víc rodině a hlavně dětem. Odměnou vám budou dobré rodinné vztahy – jen s vaší polovičkou to bude chvílemi trochu skřípat, protože budete mít pocit, že dělá mnohem méně práce než vy! Kritický je zejména 18. a 19. duben, pak už to bude zas v pořádku!
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Vodnář ( 21.1.20.2. )
Láska a sex
Dlouhodobý partner vám začátkem měsíce vytkne, že ho zanedbáváte kvůli práci. Bude si na to muset zvyknout, zajímavá pracovní náplň je pro vás teď na prvním místě! Mezi 14. a 19. dubnem je vhodný čas na usmiřování. Koncem měsíce budete pokukovat po dvou protějšcích a bude vás to svádět k záletům!
Domov a rodina
Rodina pro vás v první části měsíce nebude příliš důležitá. Domácí život se dostane mezi vaše priority až kolem 14. dubna, kdy pochopíte, že je potřeba občas se věnovat i drobným a méně záživným každodenním činnostem! Koncem měsíce vás flirtování a milostné pletky opět odvedou od rodinného života!
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Ryby ( 21.2.20.3. )
Láska a sex
V lásce máte před sebou harmonické období a partner vám bude oporou i po finanční stránce! Budete si užívat, že se můžete navzájem rozmazlovat a již na začátku měsíce se dočkáte romantiky i vášně! Od 10. dubna pro vás budou důležitější vyznání lásky než sex. Nezadaní se mohou 10. nebo 11. seznámit!
Domov a rodina
Vstup Neptuna do Ryb vám přinese porozumění a schopnost vcítit se do pocitů lidí kolem vás! Nejen pro celý duben, ale i v následujících měsících budete proto plní optimismu, což ocení zejména váš životní partner! V rodině budete vytvářet příjemnou atmosféru a přispěje k tomu i vaše kuchařské umění!
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Chcete vědět, co dalšího pro vás hvězdy přichystaly?  Více vám prozradí astroložka Anna, která pro vás horoskop připravila.

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.


Láskyplně a diskrétně odpovím citlivé dotazy, na které se mě ptáte. Nesděluji však informace, které by žádný z nás vědět neměl, ani neříkám záležitosti, na které se klient přímo neptá. Věřím, že mohu každému z vás pomoci vést lepší a kvalitnější život. Těším se na vás na tel.: 906 70 50 30. Vaše Astroložka Anna






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat