Horoskop na květen: Co vás čeká v měsíci lásky prozradí astroložka Anna

02.05.2011 | Zajímavosti

V květnu si neodpočineme, pořád se bude něco dít. Ne vždy bude snadné rozdělit pozornost mezi práci a rodinu. V lásce pozor na nevěry! Druhá polovina měsíce přinese zlepšení v dlouhodobých vztazích. Pro vaši osobní konzultaci je tu astroložka Anna!

Beran ( 21.3.20.4. )
Láska a sex
Venuše vám na začátku května přinese velkou vášeň v lásce a zlepší i váš sexuální život! Partnerské vztahy budou vzkvétat, ale uprostřed měsíce si váš protějšek vyžádá větší pozornost - budete ho muset upřednostnit před pracovními povinnostmi. Koncem května pozor na nevěru, v lásce buďte trpěliví!
Domov a rodina
V rodinném životě bude nejdůležitější období od 11.5. až do konce měsíce. Zejména od 15. do 21. května byste se měli ve zvýšené míře věnovat domovu a dětem, ať už se vám chce nebo ne - vyplatí se to! Závěr měsíce bude klidnější, je vhodné věnovat se různým opravám v domácnosti a materiálnímu zázemí.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE


Hodíte se k sobě?
Sestavím vám partnerský horoskop! Astroložka Stela

Býk ( 21.4. 21.5. )
Láska a sex
Na začátku měsíce vás nejspíš nepotěší chování vašeho nového protějšku, který na vás bude příliš naléhat, zatímco vy budete upřednostňovat pomalejší sbližování. Nebojte se projevit nespokojenost! Od 15. května se do vašeho života vrátí opravdová láska díky příznivému vlivu Venuše ve vašem znamení.
Domov a rodina
V rodinných záležitostech bude příznivá zejména druhá polovina měsíce. Venuše v Býku vám přinese harmonii a ženy mohou dokonce zatoužit po potomkovi! 16. a 17. květen je vhodný pro otěhotnění, zatímco 18. a 19. květen budou obecně příznivé v společenském životě. Koncem měsíce pozor na drobné hádky.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE
TIP Bety: Nechte si vyložit karty nebo sestavit horoskop od našich kartářek a astroložek

Blíženci ( 22.5.21.6. )
Láska a sex
Váš milostný a partnerský život se začátkem měsíce konečně pohne z mrtvého bodu, protože se nebudete bát naplno oddat svým citům! Ve druhém květnovém týdnu však pozor na komunikaci, vyslechněte si pozorně svého partnera, jinak vám to v posteli nebude příliš klapat. Zbytek měsíce bude klidnější.
Domov a rodina
V první polovině měsíce vám moc času na rodinný život nezbude, ale později to napravíte. Hlavně od 22. do 24. května bude důležité věnovat se dětem. Budete však asi trochu neklidní a bude vás lákat cestování. Snažte se chodit hodně do přírody. V závěru měsíce se odhodláte k rekonstrukci bydlení!
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE


Budete v novém zaměstnání spokojeni?
  Nahlédnu do vaší budoucnosti! Kartářka Lucie

Rak ( 22.6.22.7. )
Láska a sex
Na začátku měsíce pozor na nápadníka, kteří by vás chtěl jen využít. Nebojte se rázně odmítnout! Druhý květnový týden bude plný romantiky, ale pozor, ať se nezamilujete do ideálu, který neexistuje. Druhá část měsíce bude přát dlouhodobým vztahům, které se zlepší nebo obnoví díky vzájemné upřímnosti!
Domov a rodina
Na začátku měsíce se vám bude dařit a konečně si prosadíte, aby byly některé věci po vašem! Vaše estetické cítění vás přinutí pustit se do nějakých změn a vylepšování! Hlídejte školní výsledky svých dětí. Druhá polovina měsíce bude zaměřená spíš pracovně, ale 30. a 31. květen bude opět přát rodině!
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE
Máte problém, který chce probrat s astroložkou nebo kartářkou? Obraťte se s dotazem na naše poradkyně!

Lev ( 23.7. 22.8. )
Láska a sex
V prvním květnovém týdnu budete trochu sentimentální a mohou se vrátit staré vzpomínky - raději je neoživujte, život jde přece kupředu! Kolem poloviny měsíce se nezadaní dočkají slibného seznámení a zadaní oživí romantiku ve vztahu. Po 22. květnu mohou přijít neshody, vztah si vyžádá víc pozornosti.
Domov a rodina
Začátkem měsíce bude rodina bojovat o pozornost s vaší prací. Ale až kolem 10. května se začnete víc věnovat svému domácímu zázemí a sami sobě. Po 18. květnu vás Mars v Býku upozorní na důležitost rodiny a stabilního zázemí. Zbytek měsíce zasvěťte hlavně rodině a vztahům, jinak může hrozit krize.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  


Nedaří se vám?
Ráda pomohu najít štěstí i vám! Astroložka Anna

Panna ( 23.8. 22.9. )
Láska a sex
Začátkem měsíce budete uvažovat o návratu k bývalému partnerovi - souběžně se však na obzoru objeví nový zajímavý protějšek! Po polovině měsíce hrozí žárlivost ve vztazích, situace se však naštěstí za pár dnů uklidní. Mezi 22. a 26. může nezadané trápit osamělost, vyléčí vás z ní společnost přátel!
Domov a rodina
Mezi 2. a 4. květnem je ideální období pro veškeré rodinné záležitosti. Začátkem měsíce bude potřeba vyřešit rodinné finance, zejména co se týče dětí - nedluží vám partner něco? 14. a 15. je vhodné období pro prodej nemovitostí. Druhá část měsíce bude klidnější, zbude vám více času na domov a děti.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Váhy ( 23.9. 23.10. )
Láska a sex
V květnu vás to bude hodně lákat k záletům a všechno nové a neprozkoumané vás bude přitahovat mnohem víc, než stabilní trvalý vztah. Dlouhodobé svazky se mohou dočkat těžkých zkoušek, které asi ještě chvíli potrvají, ale lepší než rozchod bude upřímně komunikovat a zaměřit se na společné koníčky!
Domov a rodina
Rodinný život může být tento měsíc nepříznivě ovlivněn krizí, která hrozí v partnerském vztahu. Řešením by mohla být nápaditá společná dovolená - zkuste partnera překvapit pozváním na nějaký zajímavý zájezd, ale nechtějte po něm, aby něco zařizoval sám! Koncem měsíce se víc věnujte dětem a domovu.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  


Miluje vás?
Povím vám, zda jsou vaše city opětovány! Kartářka Terezie

Štír ( 24.10.22.11. )
Láska a sex
V milostných vztazích bude tento měsíc poměrně náročný, od 11. května bude partnerství procházet zatěžkávací zkouškou. Věnujte se partnerovi i na úkor práce, vyplatí se to, protože právě nedostatek romantiky může být hlavní příčinou krize. Naslouchejte jeho přáním, až pak vám to začne opět klapat!
Domov a rodina
Začátek měsíce bude klidný, ale je to ticho před bouří. Budete si muset přiznat, že jste se rodině a hlavně protějšku odcizili, omezte tedy pracovní aktivity a věnujte se budování rodinného zázemí. V závěru měsíce se dostanou do centra pozornosti děti. Pro některé Štíry nastal čas založit si rodinu!
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE
Potřebujete podrobnější výklad? Sledujte denní a týdenní horoskopy na Bety.cz

Střelec ( 23.11.21.12. )
Láska a sex
V první polovině měsíce vás nejspíš budou pronásledovat záletnické choutky a rádi si zaflirtujete, kdykoliv  k tomu bude příležitost. Pokud však toužíte po trvalém vztahu s nějakou osobou, počkejte se sváděním raději až na období po 15. květnu! Situace v dlouhodobých vztazích pak zůstane stabilní.
Domov a rodina
Od 7. do 9. května je ideální období pro utužování rodinných vztahů, dlouhodoběji se pak rodina a domácí zázemí dostanou do pozornosti po 16. květnu. Pochopíte, že nemá smysl vydělávat stále víc peněz, když vám pak už nezbývá čas na vaše blízké! Stabilní finanční situace vám umožní víc odpočívat.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   


Diskrétní poradenství!
Výklad karet! Naživo! Nyní! Volejte kartářku Ivonu!

Kozoroh ( 22.12.20.1. )
Láska a sex
Až do poloviny května vás budou od milostných záležitostí odvádět náročné úkoly v zaměstnání. Pokud se však naučíte pustit pracovní potíže z hlavy, máte šanci na velmi slibné seznámení, je dost možné, že to bude také Kozoroh! Klapat vám to bude i v posteli a nový vztah bude mít dlouhodobé vyhlídky!
Domov a rodina
Asi se příliš trápíte myšlenkami na budoucnost - je načase spolehnout se na osud! Díky nějakým příznivým událostem kolem poloviny května najednou budete mít ve svých plánech mnohem jasněji. Jen pozor na sliby, smlouvy a závazky - raději si dejte všechno do pořádku! Závěr měsíce bude velmi příznivý.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Vodnář ( 21.1.20.2. )
Láska a sex
V prvním týdnu v květnu si dejte pozor na to, co říkáte - necitlivými poznámkami byste totiž mohli zranit váš protějšek! Partnera nepotěšíte ani riskantními nápady, zejména v první polovině měsíce. V lásce bude velmi příznivá druhá část měsíce, spoustu věcí si konečně vyjasníte a čeká vás romantika!
Domov a rodina
Ve víru pracovních činností si najdete víc času na rodinu až kolem 10. května, ale příjemné chvíle prožité ve společnosti blízkých budou stát za to! K domácímu životu se opět dostanete v poslední třetině měsíce. Vztahy s příbuznými se nečekaně prohloubí, ovšem nezanedbávejte ani sebe a své hobby!
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Ryby ( 21.2.20.3. )
Láska a sex
V první polovině měsíce to může v milostném vztahu trochu zaskřípat, ale po 15. květnu se vám díky vstupu Venuše do znamení Býka povede najít milostné souznění a oživit vášeň! Úspěšný dlouhodobý vztah si však bude vyžadovat, abyste se naučili být praktičtější a nespoléhali tolik na partnerovu pomoc!
Domov a rodina
Do vašeho života dlouhodobě velmi příznivě zasahuje Neptun v  Rybách, jehož vliv  potrvá ještě několik let. Tato konstelace vám umožňuje projevit to nejlepší, co je ve vás, a odhodlat se ke změnám ve svém životě! Bude však důležité najít rovnováhu mezi pomáháním slabším a trochou zdravého sobectví!
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Chcete vědět, co dalšího pro vás hvězdy přichystaly?  Více vám prozradí astroložka Anna, která pro vás horoskop připravila.

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.


Láskyplně a diskrétně odpovím citlivé dotazy, na které se mě ptáte. Nesděluji však informace, které by žádný z nás vědět neměl, ani neříkám záležitosti, na které se klient přímo neptá. Věřím, že mohu každému z vás pomoci vést lepší a kvalitnější život. Těším se na vás na tel.: 906 70 50 30. Vaše Astroložka Anna






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Od pondělí 4. června do neděle 10. června 2024 tě čeká dynamický a vzrušující týden, milý Berane. Připrav se na určitá překvapení a vzrušující příležitosti ve všech oblastech života.Tento týden bys mohl zažít obzvlá&scaro... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 6.6.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat