Černá, nebo bílá? Co o vás prozradí barva podprsenky

14.02.2017 | Zajímavosti

Ačkoli spodní prádlo není po většinu dne vidět, když už ho ukazujeme, chceme, aby vypadalo dokonale. Moc dobře totiž víme, že v krásném prádle vypadáme krásně a sexy i my. Co o vás ale prozradí oblíbená barva vašeho prádla?

Když nosíte nejraději…

…černou

Jste na jedné straně praktická žena (černá vždycky vypadá čistě a málokdy se ušpiní). Na straně druhé jste ale také velmi silnou osobností, která se jen tak něčeho nezalekne, nebojí se nových věcí a zná své ambice. Dokážete si jít za svým cílem.

Ve vztahu máte ráda vůdčí roli a jen tak se nenecháte zahnat do kouta. Jste sebevědomá žena, která ví, co chce - a to i v posteli. Občas ale máte tendence skrývat své pocity.

…bílou či tělovou

Víte, že bílá a tělová dokáže přirozeným způsobem podtrhnout krásu. Jste sebevědomá žena, která neztrácí hlavu, umí i ve vypjatých situacích najít svůj vnitřní klid a jen tak něco ji nerozhází. Na svých nejbližších nešetříte láskou a péčí.

Své emoce neskrýváte ani před sebou, ani před ostatními. Ve vztahu jste opravdovým partnerem, v ložnici sice působíte nevinně, ale nemáte problémy se přiučit novým věcem.

…červenou

Červená je synonymem vášně a energie. A tato dvě slova vystihují i vaši osobnost. Moc dobře si jste vědoma své krásy i síly, jež se ve vás skrývá. Víte, co chcete, a jste vytrvalá. Nemáte problém převzít velení.

V sexu ráda experimentujete. Víte moc dobře, jak partnera potěšit, a očekáváte, že vám muž vaši pozornost vždy vrátí. I když občas mohou vaše reakce působit trochu dramaticky, nikdy s vámi není nuda.

…modrou

Jste zkrátka romantička každým coulem. Pro lásku dýcháte a bojujete za ni do posledního dechu. Máte uměleckou duši a milujete módu. Na druhé straně jste také velmi nezávislá. Vždy vyčníváte z davu a nebojíte se projevit svůj názor.

V ložnici jste hravá a nemáte problémy zkoušet nové věci, nicméně pokud to situace vyžaduje, zachováte vážnou tvář. Po milování se ráda mazlíte.






Celkem 7 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat