Horoskop na týden od 22. do 28. srpna 2011 od naší astroložky Anny

22.08.2011 | Zajímavosti

Berani, tento týden věnujte především přátelům. Zaslouží si vaši pozornost! Zato vy, Býci, se budete soustředit především na kariéru. A Lvi se rozhodnou pro odpočinek. Pro vaši osobní konzultaci je tu astroložka Anna!

Beran (21. 3.– 20. 4.)
Tento týden přeje především kamarádským vazbám. Proto soustřeďte pozornost na nejbližší přátele. Uvidíte, že si s nimi užijete nejenom spoustu zábavy, ale podaří se vám díky nim vyřešit také několik palčivých problémů. Spadne vám kámen ze srdce.
Horoskop na celý srpen najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
V zaměstnání jste značně nejistí a to vám přidělává vrásky na čele. Buďte se však spolehnout na to, že toto období nebude trvat dlouho! Uvědomíte si totiž, že vaše starosti a problémy jsou zbytečné a vrátí se vám váš obvyklý elán a sebevědomí.
Horoskop na celý srpen najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Svému nadřízenému významně pomůžete. Tím stoupnete v jeho očích a uděláte tak velice pozitivní krok ve své kariéře. Někteří vaši kolegové možná utrousí nevybíravé poznámky, to vám však nebude dělat starosti. Víte, že pracujete tvrdě a bez protekce.
Horoskop na celý srpen najdete ZDE


Telefonní astroporadna!
Zkušené kartářky a astroložky! Odhalte svůj osud!

Rak (22. 6.22. 7.)
Pro závistivé okolí se stanete trnem v oku. Úspěchy a štěstí se jednoduše neodpouští! Naštěstí však půjde o lidi, na kterých vám příliš nezáleží. Díky tomu se drby nebudete trápit a celou situaci vezmete s nadhledem. Koneckonců, může vám lichotit!
Horoskop na celý srpen najdete ZDE

Máte problém, který chce probrat s astrologem nebo kartářem? Anna, Elena, Terezie, Stela, Ivona a Lucie to je šestice astroložek a kartářek, které exkluzivně vykládají na Bety.cz Obraťte se na ně se svým dotazem!

Lev (23. 7. 22. 8.)
Vaše nehynoucí energie se tento týden ocitne v útlumu. Jinými slovy, je čas na odpočinek a klid. Nedělejte si starosti s tím, že nestihnete vše, co jste si předsevzali. Občas je potřeba jednoduše vypnout a dopřát svému tělu i psychice regeneraci.
Horoskop na celý srpen najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Pro jistou osobu budete naprosto neodolatelní! Sex-appeal a šarm z vás přímo vyzařují. Dobře si svoji atraktivitu uvědomujete, dejte si proto pozor, abyste ji nezneužívali. Lehce by se mohlo stát, že vás okolí bude považovat za poněkud vypočítavé.
Horoskop na celý srpen najdete ZDE


Jak zabránit krachu vašeho manželství?
Diskrétně vám poradím! Astroložka Anna

Váhy (23. 9.23. 10.)
Budete řešit finance svých blízkých. I když to nebude zrovna nejpříjemnější téma, jste si dobře vědomi toho, že s jistými záležitostmi je nutné se vypořádat. Nakonec se vám podaří vše zdárně uzavřít. Vám i vaší rodině se tedy podstatně uleví.
Horoskop na celý srpen najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Rozhodnete se konečně investovat do oprav svého majetku. Moc dobře si uvědomujete, že je na čase. Podobné zásahy totiž plánujete už nějakou dobu. Avšak jakmile se jednou rozhodnete, nic a nikdo vám nezabrání v tom, abyste dosáhli svého. Jen tak dál!
Horoskop na celý srpen najdete ZDE

Potřebujete podrobnější výklad? Sledujte denní a měsíční horoskopy na Bety.cz

Střelec (23. 11.21. 12.)
Se známými si konečně vyříkáte nedávný spor. I když to nebude nic příjemného, zbavíte se tak nevysloveného tabu a dusné atmosféry, která jej obklopovala. Nakonec zjistíte, že veškeré problémy vznikly pouhou chybou v komunikaci. Všem se tak uleví.
Horoskop na celý srpen najdete ZDE   


HYPOTÉKA! Bojíte se rizika?
Zvládnete splácení? Na vše vám odpovím! Astroložka Stela.

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Do vašeho vztahu se opět vrátí vzájemná přitažlivost a žár. Postaráte se o to sami! Dobře si uvědomujete, že žádné partnerství není perpetuum mobile, které funguje jen tak samo od sebe. Naštěstí však víte, jak ve svém protějšku zažehnout jiskru vášně.
Horoskop na celý srpen najdete ZDE  
Máte problém, který chce probrat s astroložkou nebo kartářkou? Obraťte se s dotazem na naše poradkyně!

Vodnář (21. 1.20. 2.)
V práci se vám podaří splnit veškeré zásadní úkoly a povinnosti. Váš šéf navíc ocení preciznost, s jakou se do svých záležitostí pouštíte. Smysl pro detail je vaše velká výhoda. Nenecháte se odradit náročností ani překážkami. A dočkáte se úspěchů!
Horoskop na celý srpen najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Na kolegu v práci se budete moci beze zbytku spolehnout. Uleví se vám, neboť si velmi dobře uvědomujete, že vzájemná důvěra je v pracovním kolektivu takřka nezbytná. Spolupracovníci vás naštěstí přesvědčí o tom, že by vás nikdy v ničem nezklamali.
Horoskop na celý srpen najdete ZDE  

Chcete vědět, co dalšího pro vás hvězdy přichystaly?  Více vám prozradí astroložka Anna, která pro vás horoskop  připravila.

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.


Láskyplně a diskrétně zodpovím citlivé dotazy, na které se mě ptáte. Nesděluji však informace, které by žádný z nás vědět neměl, ani neříkám záležitosti, na které se klient přímo neptá. Věřím, že mohu každému z vás pomoci vést lepší a kvalitnější život. Těším se na vás na tel.: 906 70 50 30. Vaše Astroložka Anna






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat