Horoskop na týden od 28. 11. do 4. 12. 2011 od naší astroložky Anny

28.11.2011 | Zajímavosti

Je čas pro zásadní změny, nebojte se jich! Blíženci, upevníte vztahy v rodině a budete na sebe právem hrdí. Raci, je na čase vyzrát a ujasnit si priority. Ryby, jednejte! Pro vaši osobní konzultaci je tu astroložka Anna!

Beran (21. 3.– 20. 4.)
Jistou osobu doslova vychválíte do nebes. A nebudete nijak přehánět! Umíte ocenit schopnosti a přednosti druhých a nebojíte se je povzbudit. Moc dobře totiž víte, jak moc je motivace důležitá pro sebevědomí a ambice. Koneckonců sami máte chválu rádi.
Horoskop na celý listopad najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Všechny spory se vyřeší rychleji, než byste čekali. Poděkovat můžete jen sami sobě! Máte totiž vyřídilku a umíte přijmout kompromis, což vám tento týden ušetří mnoho starostí a problémů. Nesnášíte zbytečné spory, proto vám spadne kámen ze srdce.
Horoskop na celý listopad najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Prohloubíte vazby v rámci rodiny! Dáte svým blízkým najevo, že vám na nich záleží, a uspořádáte společnou akci. Uvědomujete si totiž, že ani rodina není perpetuum mobile, které funguje jen tak, samo od sebe. Uvidíte, že blízcí vaši iniciativu ocení.
Horoskop na celý listopad najdete ZDE


Telefonní astroporadna!
Zkušené kartářky a astroložky! Odhalte svůj osud!

Rak (22. 6.22. 7.)
Prožijete chvilkové milostné poblouznění, které vám ukáže, že není všechno zlato, co se třpytí. Je možné, že se spálíte, ovšem není nutné věšet hlavu. Ne nadarmo se říká, že všechno špatné je pro něco dobré. Zamyslete se, zda se nehoníte za nemožným.
Horoskop na celý listopad najdete ZDE

Máte problém, který chce probrat s astrologem nebo kartářem? Anna, Elena, Terezie, Stela, Ivona a Lucie to je šestice astroložek a kartářek, které exkluzivně vykládají na Bety.cz Obraťte se na ně se svým dotazem!

Lev (23. 7. 22. 8.)
Vaše odvaha a nadšení budou až zarážející! Okolí vás bude hluboce obdivovat, ovšem zamyslete se, zda není na místě trochu přibrzdit. Vaše odhodlání vás může dovézt sice daleko, ale ne všechno lze urvat silou. Občas je nutné zpomalit a přemýšlet.
Horoskop na celý listopad najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Přátelé vám velice pomohou v dosažení cílů. Nebojte se jejich nabídek využít. Možná budete mít pocit, že nechcete své kamarády využívat. Ale copak byste vy sami příteli s radostí nepomohli? Zkuste se proto oprostit od zbytečné hrdosti a ješitnosti.
Horoskop na celý listopad najdete ZDE


Jak zabránit krachu vašeho manželství?
Diskrétně vám poradím! Astroložka Anna

Váhy (23. 9.23. 10.)
Dnes se kariérně zviditelníte! Není ale nutné hnát se za úspěchem za každou cenu. Občas to funguje přesně naopak! Zkuste zpomalit a počkat si, až si vás příležitost najde. Uvidíte, že s nadhledem jde všechno lépe. Své šance se totiž nakonec dočkáte!
Horoskop na celý listopad najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Svá tajemství si nenecháte pro sebe. Existují totiž cennosti, které jsou vám drahé a které nechcete s nikým sdílet. Dobře si totiž uvědomujete, že udělat z těchto záležitostí věc veřejnou by jim značně ubralo na lesku. Máte rádi své třinácté komnaty!
Horoskop na celý listopad najdete ZDE

Potřebujete podrobnější výklad? Sledujte denní a měsíční horoskopy na Bety.cz

Střelec (23. 11.21. 12.)
S rodinou projednáte vaše majetkové rozdělení. I když nepůjde o žádnou příjemnou debatu, správně si uvědomujete, že v těchto věcech je potřeba mít jasno. A možná budete překvapeni racionálním, pragmatickým a rozumným přístupem svých nejbližších.
Horoskop na celý listopad najdete ZDE   


HYPOTÉKA! Bojíte se rizika?
Zvládnete splácení? Na vše vám odpovím! Astroložka Stela.

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Svou zamilovanost neutajíte. Ne nadarmo se říká, že láska a opilost vyjde vždy najevo. Ostatně není nutné nic tajit! Buďte upřímní nejen k okolí, ale i sami k sobě. Uvidíte, že jen tak se mohou věci pohnout z místa. A to velice pozitivním směrem.
Horoskop na celý listopad najdete ZDE  
Máte problém, který chce probrat s astroložkou nebo kartářkou? Obraťte se s dotazem na naše poradkyně!

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Dáte dobré rady buď potomkům, nebo mladším sourozencům. I když se možná setkáte s nepochopením a přezíravostí, budete stále trvat na svém. Moc dobře si pamatujete svá mladá léta a tudíž víte, že současné zkušenosti by se vám tehdy velice hodily!
Horoskop na celý listopad najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Platonické lásky mohou přerůst v obrovské zamilování! Nebojte se proto jednat a dát svému idolu najevo, že o něj máte zájem. Možná budete vývojem situace příjemně překvapeni! Faktem je, že bez iniciativy se změny nejspíše nedočkáte. Důvěřujte si!
Horoskop na celý listopad najdete ZDE  

Chcete vědět, co dalšího pro vás hvězdy přichystaly?  Více vám prozradí astroložka Anna, která pro vás horoskop připravila.

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.


Láskyplně a diskrétně zodpovím citlivé dotazy, na které se mě ptáte. Nesděluji však informace, které by žádný z nás vědět neměl, ani neříkám záležitosti, na které se klient přímo neptá. Věřím, že mohu každému z vás pomoci vést lepší a kvalitnější život. Těším se na vás na tel.: 906 70 50 30. Vaše Astroložka Anna






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

149 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:55
191 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53
408 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:21

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat