Trápíte se pochybami o jeho věrnosti? Spolu zjistíme pravdu, vaše kartářka Ivona

S kartářkou Ivonou se setkáváte už téměř dva měsíce. K dispozici je vám jak na telefonu, tak i v její písemné poradně, kde spolu v kartách a za pomoci numerologie hledáte odpovědi na složité životní otázky. Nyní vám o paní Ivoně prozradíme víc.

Už jako dítě se Ivona podivovala, že vidí a cítí věci, které ostatní vůbec nevnímají. „Později se často stávalo, že mě mí přátelé žádali o radu, protože se o mně vědělo, že události, které jsem předpověděla, se potom skutečně staly,“ pokračuje Ivona.

„Díky šťastnému naplnění osudu jsem poznala velice milého člověka, který mne přivedl na spirituální cestu. Je tomu už 15 let, kdy jsem se rozhodla, že svůj dar, který jsem dostala do vínku, budu předávat i ostatním. Od té doby pracuji s lidmi a jako zkušená odbornice jim pomáhám při řešení jejich problémů,“ popisuje nám své začátky Ivona.

Ivona praktikuje výklad Cikánských, Andělských a runových karet, pracuje s numerologií a při zvláště složitých dotazech nebo pro určení časových okamžiků používá také kyvadlo. „Mojí prioritou je nabízet citlivou pomoc v každé životní situaci. Mí dlouholetí klienti si u mne cení především diskrétního přístupu. Sama sebe vnímám jako prostřednici mezi duchovním a pozemským světem a ráda vám pomohu i s vašimi problémy,“ nabízí svou pomocnou ruku Ivona, která se věnuje všem otázkám týkajícím se lásky, povolání, financí, nevěry, karmy, zdraví a příjemného života. „Nikdy není vše ztraceno a i špatné zprávy mohou hodně napomoci k pochopení celé situace a vyřešení problému,“ dodala ještě Ivona.

Při našem povídání s Ivonou jsme se také dozvěděli, že ji práce s lidmi velmi baví a největší odměnou je pro ni, když se lidem po rozhovoru s ní opět vrací chuť do života a odcházejí s úsměvem na rtech. „V takový moment cítím, že mi dar spirituálního cítění nebyl dán nadarmo a že moje práce má skutečně smysl!“ říká Ivona.

„Zavolejte mi a naučím vás životem procházet šťastně, uzavírá paní Ivona.

PROŽÍVÁTE PARTNERSKOU KRIZI? Velmi ráda vám poradím, jak ji překonat a prožít opět krásné Vánoce! Zavolejte mi na tel.: 906 70 50 30.“ Vaše kartářka Ivona

Pro přesnost výkladu udávejte vždy své křestní jméno, datum narození (den, měsíc, rok a případně i hodina). Týká-li se váš dotaz vztahů, udejte stejné údaje také u druhé osoby.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat