Nové kartářky a astroložky na Bety.cz: Vykládají pouze pro vás!

04.10.2010 | Zajímavosti

Elena, Ivona, Lucie, Terezie, Anna a Stela - to je šestice kartářek, numeroložek a astroložek, jejichž výklad je vám exkluzivně na Bety.cz od 1. října k dispozici.

Rády vám pomohu v jakékoli životní situaci. Pokud nevíte, jak dál, vytočte jejich telefonní číslo a svěřte se jim se svým trápením. Ohleduplně a citlivě vám poradí, jak ho vyřešit!

Poodhalí vám budoucnost vztahu, poradí, jestli má smysl pokračovat v dosavadním partnerství, pomůžou najít cestu z finančních problémů a pomocí skrytých tajemství astrologie, starodávných karet, run či kyvadla vás vyvedou ze slepých uliček.

Najděte odvahu a poodhalte tajemství své minulosti i budoucnosti. Vyberte si svou osobní astroložku, kartářku nebo numeroložku a zeptejte se, co vám přinese vaše budoucnost nebo jak vás ovlivňuje vaše minulost. Využijte pohodlného výkladu přes telefon. Výklad vám bude poskytnut dle vaší volby - 24 hodin denně.

Kartářka Terezie

Tereziino poradenství je založeno především na výkladu tarotových a mariášových karet doplněné numerologickým rozborem.

Hlavním těžištěm její práce jsou partnerské vztahy, povolání a finance. "Jsem schopna vám objasnit i význam snů. Ráda vám pomohu v jakékoli životní situaci. Pokud nevíte, jak dál, vytočte tel.: 906 70 50 30 a svěřte se mi se svým trápením. Ohleduplně a citlivě vám poradím, jak ho vyřešit! Jsem tu pro vás! Vaše Terezie"

Astroložka Anna

Anna se astrologickým poradenstvím zabývá již 20 let, píše horoskopy do známých českých deníků a má obsáhlou klientelu.

"Láskyplně a diskrétně odpovím citlivé dotazy, na které se mě ptáte. Nesděluji však informace, které by žádný z nás vědět neměl, ani neříkám záležitosti, na které se klient přímo neptá. Věřím, že mohu každému z vás pomoci vést lepší a kvalitnější život. Těším se na vás na tel.: 906 70 50 30. Vaše astroložka Anna"

Kartářka Lucie

Lucie využívá nejen výklad mariášových karet, ale i srdce a cit. Pomůže vám i se svou znalostí numerologie, která o každém hodně vypovídá.

"Ráda poradím i vám v záležitostech partnerství, rodinných vztahů, lásky, financí, povolání i v obecných předpovědích budoucnosti. Chcete-li vědět, co vás čeká, jak se v určitých situacích zachovat, jak dát do pořádku svůj partnerských vztah nebo kde najít lásku, obraťte se s důvěrou na mě. Vaše Lucie na tel.:906 70 50 30"

Kartářka Ivona

Je tomu už 15 let, kdy se Ivona rozhodla, že svůj dar, který dostala do vínku, bude předávat i ostatním. Od té doby pracuje s lidmi a jako zkušená odbornice jim pomáhá při řešení jejich problémů.

Ivona praktikuje výklad cikánských, andělských a runových karet, pracuje s numerologií a při zvláště složitých dotazech nebo pro určení časových okamžiků používá také kyvadlo.
"Nabízím citlivou pomoc v každé životní situaci a věnuji se všem otázkám, týkajícím se lásky, povolání, financí, nevěry, karmy, zdraví a příjemného života. Mí dlouholetí klienti si u mne cení především diskrétního přístupu. Zavolejte mi, naučím vás životem procházet šťastně. Vaše kartářka Ivona na tel.: 906 70 50 30"
 

Astroložka Stela

Stela mám za sebou více než 24 let zkušeností. Stela nabízí seriózní astrologické a psychologické poradenství s pomocí čínské a klasické astrologie, numerologie a tarotových karet.

"Hlavní oblasti, kterými se zabývám ve své práci, jsou: analýzy osobností, analýza vztahů, prognózy, rozbor povolání, finance, zvládání krizí a smutku a numerologické rozbory. Hledáte profesionální poradenství? Pak mi zavolejte! Tel: 906 70 50 30! Vaše astroložka Stela"
 

Kartářka Elena

Elena své věštecké schopnosti zdědila po své matce a už od šesti let své okolí udivovala tím, že dokáže předpovědět budoucnost.

"Díky mým jasnovidným schopnostem používám vykládací karty jako symboly, již dopředu však vím, co v nich bude zobrazeno. Nejraději používám k výkladu karty tarotové a andělské. Pro citové záležitosti vykládám orákulum lásky.
Své konzultace se snažím vést opravdu precizně a efektivně. Zavolejte mi na tel: 906 70 50 30. Vaše kartářka Elena"



Důležité je, že tyto kartářky, numeroložky a astroložky se věnují jen a pouze vám, čtenářkám Bety.cz. Můžete je zastihnout buď v naší on-line poradně, nebo kdykoliv na telefonním čísle 906 70 50 30

Poskytovatel: E.M.A. Europe, s. r. o., 1min./70 Kč vč. DPH, P. O. Box 14, Praha 015, 110 15, www.ema.bz






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat