Spočítejte si svůj osud aneb Naučte se numerologii

28.10.2010 | Zajímavosti

Počítání a čísla neodmyslitelně patří k našemu každodennímu životu. Počítáme peníze, hodiny, roky, majetek. Měříme čas, rozměry, rychlost nebo váhu a výsledky vyjadřujeme v číslech. Čísla mají mnohem hlubší a mystičtější význam, než je jenom prozaické vyjádření množství nebo velikosti.

Moudrost starověkých civilizací přisuzovala každé číslici hluboký esoterický význam a toto vědění se zachovalo do dnešní doby v podobě numerologie.

O co jde?

Mystický význam čísel nejlépe pochopíme na příkladu číslice 2. Dvojka pro většinu z nás evokuje více, než jenom pouhý počet. Dvojka je symbolem lásky – jen tam, kde jsou dva, může přijít vztah. Dvojka představuje polaritu dvou sil, které jsou v rovnováze. Kde jsou dva, tam se často objeví třetí – a trojka je od nepaměti posvátným číslem, snad proto, jak se zázrakem dokážou ze dvou lidí stát tři. Není náhodou, že v pohádkách se všechno objevuje v trojicích. Dalším mýtickým číslem je sedmička, která symbolizuje duchovní moudrost – počet hlavních čaker v lidském těle je taky sedm. Také ostatní číslice mají svůj jedinečný magický význam.

Co o nás prozradí datum narození?

Numerologie nám může pomoct lépe pochopit svoji duši a hlouběji poznat lidi kolem sebe – podobně jako astrologie. Důležité je datum našeho narození. Podle toho, které číslice a v jakém počtu se v něm objevují, můžeme pochopit převládající tendence naší osobnosti. Když pak spočítáme všechny číslice našeho data narození, dostaneme takzvané životní číslo, které vyjadřuje naši nejhlubší podstatu. Například, pokud jste se narodili 24. května 1970, váš výpočet bude následovný: 2+4+5+1+9+7+0=28, 2+8=10, 1+0=1. Vaším životním číslem je tudíž jednička, což z vás dělá průbojného a sebevědomého člověka, který je rodilým vůdčím typem! Vašimi slabšími stránkami, které potřebujete rozvíjet, jsou pak tolerance a schopnost empatie. Jednička je přece jedinečná a neopakovatelná a nesnese ve svém okolí konkurenci!

TIP Bety: Knihy o numerologii si můžete koupit i na internetu.

Jméno převedené na čísla

Podobným způsobem vás ovlivňuje i vaše jméno a příjmení. Ke každému písmenu abecedy je přiřazena číslice – jejich soupis najdete ve speciální tabulce, která je součástí každé knihy o numerologii. Když tyto číslice sečtete, dostanete číslo vašeho jména. Nejideálnější je, pokud je toto číslo shodné s vaším životním číslem – na to si můžete vzpomenout při vybírání jména pro miminko! Není však žádným problémem, ani pokud se neshodují.

Jaký má numerologie pro nás význam?

Numerologické výpočty nám kromě toho mohou pomoct určit význam některých zdánlivých náhod v životě, určit naše úkoly pro jednotlivé roky našeho života anebo zjistit kompatibilitu partnerů. Můžeme tak vidět, že čísla mají mnohem hlubší a magičtější význam než jen pouhé počítání – vzpomenete si na to příště, až se budete dívat na dnešní datum do kalendáře?

Zajímá vás, jaká čísla ovlivňují vás? Zeptejte se naší kartářky a numeroložky Terezie, která pro vás tento článek exkluzivně připravila.

V dětství jsem si často kladla otázky, jaké úmysly se mnou má osud? Co mě čeká? Toto tajemství mě odjakživa fascinovalo. A tak jsem svoji náklonnost k věcem esoterickým odhalila již v mládí a vyrůstala jsem s pokusy o výklady karet. Brzy se k tomu přidalo i učení numerologie. Téměř 10let jsem profesionální poradkyní, která dokáže díky svým zkušenostem utěšit, povzbudit a ukázat správný směr.

Mé poradenství je založeno především na výkladu Tarotových a Mariášových karet. Ve složitých situacích nebo při zjišťování přesných časových období si pomáhám numerologickým rozborem.


Hlavním těžištěm mé práce jsou partnerské vztahy, povolání a finance. Jsem schopna vám objasnit i význam snů. Ráda vám pomohu v jakékoli životní situaci. Pokud nevíte, jak dál, vytočte tel.: 906 70 50 30 a svěřte se mi se svým trápením. Ohleduplně a citlivě vám poradím, jak ho vyřešit! Jsem tu pro vás! Vaše kartářka Terezie.
 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat