Jací jsou Štíři a co je čeká do konce roku? Odpoví naše astroložka Anna

13.11.2010 | Zajímavosti

Jaká je žena narozená ve znamení Štíra? A jaký muž? Který živel je pro Štíry charakteristický a co čeká toto znamení do konce roku 2010? To vše vám prozradí naše astroložka Anna.

Štír

(24. 10. až 22. 11.)


Živel: voda
Vládce znamení: Pluto
Barvy: černá, zlatá, červená
Kameny: jaspis, malachit, býčí oko

Charakteristika znamení

Základním živlem pro znamení Štíra je voda. Tohle malé zvíře svým jedovým bodcem dokáže mnohdy pěkně vyděsit a postrašit. A když se zjeví „lidský“ Štír, může se stát, že se ostatní nejprve otřesou. Dokáže být umíněný, silný a hrdý. Svůj pověstně známý bodec používá jen tehdy, když se cítí být v ohrožení. Štír v sobě nezapře elementární pud analyzovat veškeré dění a odhalit všechna tajemství života. Jeho rentgenovému pohledu nic neujde! Bez milosti se zrozenec ve znamení Štíra vydává na stopu všem životním nespravedlnostem a lidským slabostem. Štír je individualista, který kráčí svojí vlastní cestou a nemá strach před výzvami, které ho cestou potkají. Dokonce je potřebuje, protože pokud jeho život probíhá příliš hladce, stává se pro něj nudou. V případě nouze a taky proto, aby zůstal ve formě, může Štír začít provokovat něčím kontroverzním. Lidem narozeným v tomto znamení není vždy dobré ukázat své slabiny a také není dobré je provokovat. Rozhodně ne tehdy, když jsou v útočné náladě. Štír reaguje na slabocha stejně tvrdě jako na rovnocenného protivníka.

Máte problém, který chce probrat s astrologem nebo kartářem? Anna, Elena, Terezie, Stela, Ivona a Lucie - to je šestice nových astroložek a kartářek, které exkluzivně od 1. října vykládají na Bety.cz Obraťte se s dotazem na ně se svým dotazem!

Žena Štír

Málokdo má v sobě tolik pevné vůle, rozhodnosti a odvahy jako žena narozená ve znamení Štíra.

Má silnou schopnost překonat i ty nejtěžší nesnáze, které ji v životě potkají. Nic ji nesrazí na kolena. Z každého souboje nakonec vychází ještě silnější a odhodlanější. Miluje dobrodružství a často se věnuje adrenalinovým sportům, při kterých může lehce riskovat. Je společenská, přátelská a vyniká výjimečným smyslem pro humor. Muži ji považují za velmi okouzlující, tajemnou a divoce nespoutanou ženu.

Muži Štíři

Chytří a originální jedinci, kteří jsou si jisti svými kvalitami – to jsou muži ve znamení Štíra.

K lidem se chovají podle chuti. Jsou obětaví a milí přátelé, ale krutí a nesmlouvaví protivníci. Ve společnosti jsou však oblíbení a svým vtipem získají nejednoho příznivce. Jejich vnitřní pocitový život je bohatý, i když to nedávají před okolím najevo. Jsou žárliví a závistiví, ale okolí svými extrémními stavy netrápí. Muži ve znamení Štíra zbožňují ženy a sex. Rádi se oddávají milostným hrátkám a nejsou přitom vázáni konvencí.

Štíři a rok 2010

V tomto roce nebudete výbojní v lásce, snažíte se spíš si potvrdit funkční vztahy. Do lásky a erotiky však budete dodávat více fantazie a v tom vám dobře pomáhá dlouhodobá vazba mezi Neptunem a Plutem. Zdá se ale, že budete mít šanci pořádně si vydělat, pokud se tedy nebudete bránit obchodu se zbožím v cizině. Jestliže hledáte nové zaměstnání, příležitosti jsou pro vás vhodné hlavně v turistice a sociálních službách.

Pokud překonáte negativní vlivy Pluta, listopad bude příznivý. Jakoukoliv situaci ve financích a vztazích pak zvládnete! V prosinci se budete spíš věnovat relaxaci a vylepšování zdraví. O Vánocích si užijete lásku vaší rodiny.

Potřebujete podrobnější výklad? Sledujte denní a měsíční horoskopy na Bety.cz.

Známé osobnosti ve znamení Štíra

Herečka Meg Ryan (19. 11.)
Herečka Klára Jandová (15. 11.)
Zpěvák Daniel Landa (4. 11.)
Zpěvačka Marta Kubišová (1. 11.)
Princ Charles (14. 11.)
Herečka Julia Roberts (28. 10.)
Herečka a modelka Alice Bendová (1. 11.)
Zpěvačka Marie Rottrová (13. 11.)
Herečka Lucie Zedníčková (15. 11.)
Herec Miroslav Horníček (10. 11.)
Vědkyně Marie Curie-Sklodowská (7. 11.)
 

Chcete se dozvědět více o sobě a svém znamení? Zavolejte naší astroložce Anně, která pro vás tento článek exkluzivně připravila.

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.


Láskyplně a diskrétně zodpovím citlivé dotazy, na které se mě ptáte. Nesděluji však informace, které by žádný z nás vědět neměl, ani neříkám záležitosti, na které se klient přímo neptá. Věřím, že mohu každému z vás pomoci vést lepší a kvalitnější život. Těším se na vás na tel.: 906 70 50 30. Vaše astroložka Anna






Celkem 2 komentářů

alice
24.09.2017
stiri jsou nej!
24.09.2017

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat