Horoskop na listopad. Pro všechna znamení ZDARMA od astroložky Anny

03.11.2010 | Zajímavosti

Zajímá vás, co vás čeká v listopadu? Naše astroložka Anna pro vás exkluzivně připravila výklad pro všechna znamení v oblasti lásky, rodiny a financí.

Beran ( 21.3. - 20.4. )
Láska a sex
V dlouhodobém soužití hrozí, že váš vztah ustrne na mrtvém bodě a přestane se rozvíjet, nemusíte se však bát, jedná se pouze o přechodnou záležitost. Čerstvě zamilovaní budou v tomto měsíci přemýšlet, zda je jejich protějšek opravdu ten pravý. Brzy se však přesvědčí o tom, že ano!
Domov a rodina
Pokud projevíte alespoň malou snahu a uděláte první krok, podaří se vám 22. nebo 23. vyřešit spory se sourozenci. Poté si začnete opět užívat společně strávených víkendů a zpětně budete litovat času, po který jste byli uražení. Vaše drahé polovičky si spolu po dlouhé době také rády poklábosí.

Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Býk
( 21.4. - 21.5. )
Láska a sex
Zvířené vody partnerského vztahu se tento měsíc uklidní a podezírání z nevěry již nebude každodenním tématem. Žárlivost vašeho protějšku se ustálí na rozumné míře a začne fáze sladkého usmiřování. Začnete spolu opět randit jako na začátku vztahu a zamilovanost z vás bude čišet.
Domov a rodina
Odhodláte se k činům a naplánujete se svým protějškem rekonstrukci svého bydlení. Vhodné dny k úpravám připadají na 3. a 4. den v měsíci. Rodiče vám vyjdou vstříc a nabídnou se, že vám pohlídají ratolesti. To se vám bude náramně hodit a navíc je novým pokojíčkem velmi překvapíte.
   
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

TIP Bety: Nechte si vyložit karty nebo sestavit horoskop od našich kartářek a astroložek

Blíženci ( 22.5. - 21.6. )
Láska a sex
Začátkem listopadu hrozí, že podlehnete nevěře a prožijete několik milostných avantýr. 14., 15. a 16. by vás to mohlo dostat do složitého postavení a bylo by těžké udržet si čistý štít. 19., 20. a 21. už však budete stát nohama opět na zemi a zatoužíte prožívat lásku v náručí dlouhodobého partnera.
Domov a rodina
Ženy, které zatoužili po miminku by to ve dnech 24. a 25. neměli skrývat. Je totiž velká šance, že partner má stejné pocity. Pokud již potomky máte, snažte se jim být příkladem, v listopadových dnech ve vás totiž uvidí svůj vzor. Sblížíte se s nimi ještě více, než kdykoli jindy.

Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Rak ( 22.6. - 22.7. )
Láska a sex
Začátek a konec listopadu je ideální pro vyjádření nejhlubších citů. Typičtí Raci budou mít totiž pocit, že jsou na světě především kvůli lásce. V dlouhodobých vztazích dojde k vášnivým scénám a erotika bude u těchto zrozenců na denním pořádku. Nezadaní by neměli váhat s vyznáním lásky!
Domov a rodina
V prvním listopadovém týdnu budete potřebovat dokázat, že na vás rodině stále záleží. Blízcí rychle pochopí váš splín a dodají vám opět ztracený pocit jistoty. Ve dnech 12. a 13. si vzpomenete na vzdálené příbuzné a 26. nebo 27. budete mít možnost podpořit mimoškolní aktivitu svých dětí.
     
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Máte problém, který chce probrat s astroložkou nebo kartářkou? Obraťte se s dotazem na naše poradkyně!

Lev ( 23.7. - 22.8. )
Láska a sex
3. a 4. listopadu budete prožívat milostné chvilky hodně intenzivně! Milenci si budou toužebně vrkat do ouška a manželé si opět budou připadat jako v obdobích první zamilovanosti. Dokážou si navíc svou absolutní věrnost. 7. a 8. se ve Lvech probudí přímo ohnivá erotická síla.
Domov a rodina
Začátkem měsíce může být váš rodinný život studenější, ale v průběhu měsíce se to zlepší. Ještě 17. a 18. budete mít jako rodič určité rezervy, ale od 22. začne doma opět panovat kamarádská a povídavá atmosféra. Uděláte si čas jeden na druhého a vyrazíte si na výlet někam, kde jste dlouho nebyli.
     
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Panna ( 23.8. - 22.9. )
Láska a sex
Bude vás lákat milostná avantýra. Někteří z vás mohou v listopadu dokonce opravdu podlehnout pokušení a vábení opačného pohlaví, ale neohrozí tím svůj trvalý vztah natož případnou rodinu. Od stálého partnera nebudete očekávat vyznání lásky, ale spíše materiální zajištění.
Domov a rodina
Od 7. listopadu si uvědomíte, že si vaše rodina a děti zaslouží větší pozornost, a o každého se tedy budete vzorně starat. Jen pozor, abyste onu péči nepřehnali a každý večer neuléhali do postele jako spráskaný pes. Vašim blízkým postačí, když si uděláte čas na to, abyste si s nimi popovídali.

Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Váhy ( 23.9. - 23.10. )
Láska a sex
V partnerském vztahu hrozí nepochopení, nesoulad a odcizení. Kritické dny budou 9., 10. a 11. Již 14. listopadu však začnou mít nevyřešitelné spory východisko a vy najednou pookřejete. Začnete si připadat docenění, přitažliví a opět k sobě najdete s milovaným partnerem cestu.
Domov a rodina
Pokud vám současné bydlení nevyhovuje a toužíte se přestěhovat, promluvte si o tom otevřeně s partnerem. Příjemně vás překvapí, že se na této věci shodnete. Pak už nebudete déle otálet a začnete s hledáním vhodné náhrady. Je hodně pravděpodobné, že se jako na zavolanou ukáže výborná nabídka.
     
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Štír ( 24.10. - 22.11. )
Láska a sex
Začátkem listopadu budete prožívat dny plné lásky a vzájemného pochopení. Dny 19., 20. a 21. si budete pamatovat jako klíčové v rozvoji svého nového partnerského vztahu. Vaše srdce získá člověk, který bude tak trochu tajemný. Se zvědavostí se okamžitě pustíte do zkoumání jeho povahy.
Domov a rodina
Malý oddech na krátké dovolené by prospěl nejen vám ale i celé vaší rodině. Zkuste se na internetu porozhlédnout po nabídkách prodlouženého víkendu. Nápadem na výlet byste nadchli i svůj protějšek. Své ratolesti budete tento měsíc více než slovy vychovávat názorným příkladem.
     
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Potřebujete podrobnější výklad? Sledujte denní a týdenní horoskopy na Bety.cz

Střelec ( 23.11. - 21.12. )
Láska a sex
V milostné oblasti bude vaše úspěšnost střídavá. Nezadaným se začátkem měsíce podaří zabodovat, ale při rozvíjení vztahu pak mnoho z vás ztratí o nový objev zájem. Málokdo bude totiž odpovídat vašim představám. 17. a 18. však budete v přízni hvězd, které vám do cesty pošlou ten pravý protějšek!
Domov a rodina
Konflikty ohledně rodinného majetku byste mohli dořešit 3. nebo 4. listopadu. To jsou přímo ideální dny. V rodinných vztazích byste však měli ukázat blízkým, že jste schopni plánovat a je na vás opravdu spolehnutí. Nevlastní děti by se v listopadu měly definitivně začlenit do rodiny.
     
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Kozoroh ( 22.12. - 20.1. )
Láska a sex
Začátek měsíce nebude pro milostné vztahy příliš vhodnou dobou. Dařit se vám začne až 17. a 18., kdy s partnerem opět objevíte kouzlo lásky. Vaše krize byla zapříčiněna tím, že jste na sebe v poslední době neměli moc času a začali jste se jeden druhému vzdalovat. Nyní vše napravíte.
Domov a rodina
Rodina nebude začátkem měsíce stačit vašemu tempu. Je dokonce možné, že své blízké označíte za lenivé. Naštěstí vás protějšek s dětmi a rodiči budou brát s rezervou a vaši mrzutou náladu přijmou za jakýsi vtipný rodinný folklór. Zanedlouho uznáte, že jste opravdu nebyli ve své kůži.
     
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Vodnář ( 21.1. - 20.2. )
Láska a sex
Váš vztah bude podroben zkoušce. Protějšek bude pravděpodobně procházet těžším obdobím a bude ve vás hledat oporu. Více citu a něhy z vaší strany rozhodně neuškodí. Ve dnech 24. a 25. byste sex měli odložit a počítat s tím, že vás čeká období určité zdrženlivosti. Brzy si to však vynahradíte.
Domov a rodina
Partner a rodina se budou cítit v tomto měsíci poněkud odstrčeni. Hodně času budete totiž trávit se starými přáteli. Když partnerovi vysvětlíte, že nejdete na zálety, ale na drink s kamarádem ze studií, uděláte lépe, než kdybyste jen tiše zmizeli. Pak byste mohli mít tichou domácnost.
     
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Ryby ( 21.2. - 20.3. )
Láska a sex
V sexu s vámi bude zábava, jste podmanivé a vynalézavé. To váš protějšek skutečně ocení. Je však dost možné, že vaše přitažlivost bude působit i na někoho dalšího z vašeho okolí a dotyčný se vás bude pokoušet svést. Vy však odoláte, protože harmonické partnerství je pro vás vším.
Domov a rodina
Již nějaký čas by si s vámi blízcí chtěli promluvit o nejasných otázkách kolem rodinných vztahů. V listopadových dnech si tedy konečně můžete vše vysvětlit a udobřit se. Dohlédněte také na to, aby děti napsaly dopis Ježíškovi. Seznam bude dlouhý a na nákupy budete mít více času.
     
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Chcete vědět, co dalšího pro vás hvězdy na listopad přichystaly?  Více vám prozradí astroložka Anna, která pro vás horoskop připravila.

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.


Láskyplně a diskrétně odpovím citlivé dotazy, na které se mě ptáte. Nesděluji však informace, které by žádný z nás vědět neměl, ani neříkám záležitosti, na které se klient přímo neptá. Věřím, že mohu každému z vás pomoci vést lepší a kvalitnější život. Těším se na vás na tel.: 906 70 50 30. Vaše Astroložka Anna






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat