Horoskop na prosinec 2011: Začátek přinese práci, závěr naopak vášeň!

02.12.2011 | Zajímavosti

Mars vás přinutí řešit v prvních dvou dekádách měsíce administrativu a tvrdě pracovat. Vánoční svátky však budou plné lásky, štěstí a překvapení! Pro vaši osobní konzultaci je tu astroložka Anna!

Beran (21. 3.20. 4.)
Láska a sex
Pokud nemáte stálého partnera, může vás trápit nedostatek příležitostí k seznámení, hlavně na začátku měsíce. Zadaní Berani budou brát lásku vážně a na zálety ani nepomyslí. Kolem poloviny prosince hrozí častější hádky s partnerem, dejte si na ně pozor. Příznivější čas pro lásku nastane kolem Vánoc.
Domov a rodina
V partnerském vztahu se začnou na pořadí dne častěji dostávat praktická a finanční témata. Hlavně v první polovině měsíce nezanedbejte péči o zdraví a věnujte dostatek času dětem. Mezi svátky budete víc chodit mezi lidi a užívat si rušného společenského života. O Silvestru však upřednostníte blízké.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE


Hodíte se k sobě?
Sestavím vám partnerský horoskop! Astroložka Stela

Býk (21. 4. 21. 5.)
Láska a sex
Venuše v Kozorohu dá Vašemu vztahu konečně ustálenou podobu a její vliv potrvá až do 20. prosince. V lásce bude vládnout harmonie a s protějškem si budete rozumět i beze slov. Na jistotě věrnosti si však budete velmi zakládat. Na poslední předvánoční víkend si naplánujte příjemný romantický večer.
Domov a rodina
Majetkové poměry v rodině se díky přízni Venuše stabilizují. Od 7. do 9. prosince budete prožívat skutečnou psychickou pohodu a dobrou náladu přenesete i na své nejbližší. V předvánočních týdnech si pohlídejte školní výsledky svých dětí a víc se jim věnujte. Kolem Vánoc navštívíte rodinné přátele.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE
TIP Bety: Nechte si vyložit karty nebo sestavit horoskop od našich kartářek a astroložek

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Láska a sex
Až do 21. prosince vám Venuše nedopřeje v lásce příliš mnoho spontánnosti, kterou ke svému štěstí potřebujete. Na druhé straně však ve vztazích zavládne spolehlivost a jistota. Před Vánocemi se na vás v lásce opět začnou hvězdy usmívat, můžete se zamilovat nebo si užít sváteční romantiku ve dvou.
Domov a rodina
Ve volném čase začnete díky vlivu Merkuru ve Střelci pomýšlet na cesty do cizích zemí, nejvíc by se vám zamlouval nějaký poznávací zájezd. Komplikace se mohou objevit v soudních sporech, ale po polovině měsíce se vyřeší. O svátcích  bude komunikace s partnerem a dětmi výjimečně hladká a otevřená.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE


Budete v novém zaměstnání spokojeni?
  Nahlédnu do vaší budoucnosti! Kartářka Lucie

Rak (22. 6.22. 7.)
Láska a sex
V první části měsíce vám bude vyhovovat spíš platonický přístup k lásce. Můžete být trochu sentimentální a nejvíce ze všeho vás potěší laskavá slova  z úst vašeho protějšku. Pokud se vám jich nedostane, můžete se cítit rozmrzele, ale nejlepší bude počkat ještě pár dnů, kolem svátků se to spraví.
Domov a rodina
Začátkem měsíce si budete dělat možná až zbytečně velké starosti o zdraví vašich dětí, přehnané obavy však nejsou opodstatněné. V partnerském životě se do centra pozornosti dostane otázka spravedlivého rozdělení úkolů. O svátcích se konečně trochu víc uvolníte a začnete myslet mnohem pozitivněji.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE
Máte problém, který chce probrat s astroložkou nebo kartářkou? Obraťte se s dotazem na naše poradkyně!

Lev (23. 7. 22.8.)
Láska a sex
Mezi 7. a 9. prosincem je vhodná doba pro uzavření manželství nebo upevnění stávajícího manželského svazku. Tak si na svoji polovičku nezapomeňte vyhradit čas!  Věrnost pro vás bude nyní nadevše důležitá, flirtování vás lákat nebude. Kolem poloviny měsíce budete na protějšek možná až příliš přísní.
Domov a rodina
Začátek měsíce vás najde v trochu filozofickém rozpoložení a vaši mysl budou zaměstnávat různé duchovní či náboženské otázky. V rodinných záležitostech v sobě nezapřete rozeného diplomata a obratně vmanévrujete příbuzné do otevřené debaty o důležitých věcech. Vánoce zorganizujete obdivuhodně skvěle.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  


Nedaří se vám?
Ráda pomohu najít štěstí i vám! Astroložka Anna

Panna (23. 8. 22. 9.)
Láska a sex
Kromě souladu v posteli se nyní dočkáte i příjemného pocitu zamilovanosti a souladu partnerského. Pokud jste sami, můžete se těšit na seznámení 10. nebo 11. prosince. Ve druhé polovině měsíce nebudete mít nouzi o romantické chvilky a budete si užívat příjemný pocit, že vás partner opravdu miluje.
Domov a rodina
Konečně se vám povede splnit si své sny o materiálním bohatství a finančním zabezpečení rodiny. Přípravy na svátky a běžný chod domácnosti se vám povede skvěle zorganizovat, takže vám zbude dostatek prostoru pro různá volnočasové aktivity. O svátcích si rádi zasportujete nebo vyrazíte na výlet.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Váhy (23. 9. 23. 10.)
Láska a sex
Na začátku měsíce zkuste odolat chuti věnovat se pořád jen partnerovi – příznivější bude, pokud si najdete čas i na sebe. Zájem opačného pohlaví o vaši osobu pak rázem stoupne. Až do 20. prosince budete v oblasti lásky spíš vážní, ale od 21. se začíná čas pro milostná dobrodružství a spontánnost.
Domov a rodina
Venuše v Kozorohu vám v prvních 20 dnech měsíce přinese pravidelný denní režim a uspořádaný život. Je vhodná doba pro řešení praktických záležitostí v domácnosti, můžete též urovnat ještě před příchodem svátků své vztahy s rodiči. Mezi svátky si ujasníte některá rozhodnutí, týkající se budoucnosti.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  


Miluje vás?
Povím vám, zda jsou vaše city opětovány! Kartářka Terezie

Štír (24. 10.22. 11.)
Láska a sex
Díky Venuši v Kozorohu se v partnerském životě dostane na přední místo spolehlivost a vzájemná upřímnost. Pokud jste dosud měli důvody ke žárlivosti, nyní konečně pominou. Mezi 19. a 22. prosincem budete v lásce střídavě nahoře a dole, jednou přijde vášeň, jindy zas hádka a objeví se silné emoce.
Domov a rodina
Vaše rodina vás postaví před nějaké důležité rozhodování, které zřejmě bude souviset se vzděláním vašich potomků. Pokud si nejste jisti, nebojte se poradit třeba s psychologem. O Vánocích zavládne ve vaší duši nebývalý klid a svátky pro vás budou představovat odpočinek spíš v menší společnosti.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE
Potřebujete podrobnější výklad? Sledujte denní a týdenní horoskopy na Bety.cz

Střelec (23. 11.21. 12.)
Láska a sex
Před 20. prosincem to v lásce nebudete mít příliš vášnivé, lepší bude orientovat se spíš na praktické záležitosti, které potřebujete vyřešit. Někdy můžete mít pocit, že vás partnerství trochu svazuje. V polovině měsíce budete mít náladu na romantiku, ale okolnosti vám ji dopřejí až od 21. prosince.
Domov a rodina
Mezi 7. a 9. prosincem je vhodná doba pro opravy v domácnosti a úpravy interiéru. Ve volných chvílích v první polovině prosince si najděte čas na zábavu spojenou s potravou pro duši – tedy na návštěvu zajímavých historických míst a památek. O Vánocích vám Luna přinese láskyplnou rodinou atmosféru.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   


Diskrétní poradenství!
Výklad karet! Naživo! Nyní! Volejte kartářku Ivonu!

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Láska a sex
Venuše ve vašem znamení se vám až do 20. prosince bude starat o téměř neustálý příliv zamilovanosti. Partnerské nesnáze se úspěšně vyřeší a v intimním životě konečně odložíte plachost a zábrany. Nezadaní se mohou seznámit a zamilovat. 21. a 22. můžete propadnout tajné platonické vášni k nové osobě.
Domov a rodina
Kolem 12. a 13. prosince bude situace v domácnosti trochu náročnější a s partnerem budete řešit rozdělení úkolů a sfér vašeho vlivu. V prosinci se vám bude dařit udržovat zdravou rovnováhu mezi prací, rodinou a časem pro lásku. O svátcích vám přízeň Luny a Venuše pomůže vytvořit příjemnou atmosféru.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Láska a sex
Pod vlivem Venuše v Kozorohu se po většinu času v lásce budete chovat vážně a na zálety ani nepomyslíte. Od 21. prosince však tato planeta bude procházet vašim znamením Vodnáře a vlije vám do žil novou milostnou vášeň. Začnete se mnohem víc zajímat nejen o sex, ale také o duši vašeho protějšku.
Domov a rodina
Hvězdy vám budou tento měsíc obecně velmi přát. V některých chvílích vás však může přepadnout pokušení udělat něco se stereotypem vašeho rodinného života. 12. a 13. prosince byste určitě neměli zapomenout věnovat se rodině a hlavně dětem. O svátcích zavládne v rodině příjemná přátelská atmosféra.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Láska a sex
V prosinci se u vás objeví velká citlivost a potřeba lásky, ale někdy vám bude zatěžko vyjádřit pocity slovy. Venuše vám přinese v lásce jistotu a spolehnutí na partnera, i když se na váš vkus bude až příliš orientovat na materiální záležitosti. Po 21. prosinci se těšte na překvapivé vyznání lásky!
Domov a rodina
Tento měsíc se budete víc než jindy zajímat o záležitosti a vztahy v životech lidí kolem vás. Možná budete mít sklon až příliš jim pomáhat. Do velmi osobních záležitostí se však raději nepleťte a odolejte pokušení ptát se na ně. Před Vánocemi vás překvapí jedno zvláštní a klíčové životní setkání.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Chcete vědět, co dalšího pro vás hvězdy přichystaly?  Více vám prozradí astroložka Anna, která pro vás horoskop připravila.

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.


Láskyplně a diskrétně odpovím citlivé dotazy, na které se mě ptáte. Nesděluji však informace, které by žádný z nás vědět neměl, ani neříkám záležitosti, na které se klient přímo neptá. Věřím, že mohu každému z vás pomoci vést lepší a kvalitnější život. Těším se na vás na tel.: 906 70 50 30. Vaše Astroložka Anna






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

196 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat