Symbolické čtení z ruky

Co je čára života? Kde najdete srdeční linii? A co znamenají všechny další čáry? Čtení z ruky je prastará nauka, která vám může hodně říci o vás a vašem životě. My vám řekneme, jak funguje.

Čtení z ruky je velmi stará nauka, která slouží lidem už po staletí. Ukážeme vám, jak se dozvědět více o vás samých, o vašich silných stránkách i slabostech nebo vašich cílech a životních úkolech.

Co o vás řeknou vaše ruce

Předtím, než začneme, je velmi důležité, že levá ruka ukazuje talent a schopnosti, pravá ruka ukazuje, co s tím dokážete udělat. Vaše dominantní ruka, tedy ta, se kterou píšete, vyjadřuje osobu, kterou teď jste. Druhá ruka je o vašem dětství, podvědomí, vašich instinktech a nevyužitém talentu. Proto je důležité při čtení brát úvahu vždy obě ruce.

Odkud se vzalo?

Mnoho z vás má čtení spojené z jarmarky a kolotoči a tajemnými věštkyněmi (nebo podvodníky), ale chiromantie, jak zní odborný název čtení z ruky, má svůj původ úplně někde jinde. Praktikovali ho totiž už staré kultury Egypta a Indie. Cílem bylo zjistit osud a schopnosti člověka. Čtení z ruky a hlavních linek platilo za zvláštní umění, které neumí každý. A také v antice patřila chiromantie k obzvlášť váženému tajnému umění, které bylo směnné za peníze.

Co prozradí ruce o vaší osobnosti

Kdo opravdu perfektně ovládá četbu z ruky, dokáže vyčíst z hlavní a vedlejších čar života, tvaru ruky a povrchu dlaní charakter a hlavní povahové rysy člověka. Naše ruce jsou totiž výrazem naší osobnosti.

Čára osudu vypráví o domově a rodině, čára srdce prozradí naše pocity, vztahy a štěstí v lásce, čára života je o vitalitě, imunitním systému a nemocech a Venušin kruh vám prozradí všechno o vašem manželství a sexu.

Dá se naučit?

V principu lze říci, že naučit se umění četby z ruky dokážete i sami, ale rozhodně byste neměli tuto oblast podceňovat. Abyste se stali opravdu fundovanými odborníky, je potřeba se věnovat mnohaletému studiu, abyste mohli pojmout celou jeho složitost.

A jaké jsou na ruce čáry?

Čára života – je nejdůležitější čarou a začíná mezi palcem a ukazováčkem. Informuje o životní síle a zdraví. Pokud je vaše čára života tlustá, jste pravděpodobně nemocní jen zřídka. Pokud máte čáru života na obou rukou stejnou, svědčí to o vašem silném charakteru. Přerušené čáry znamenají dlouhodobé nemoci nebo změny životního stylu.

Čára srdce – její začátek najdete mezi ukazováčkem a prostředníčkem a jak už název napovídá, můžete si z ní přečíst něco o lásce, sexualitě a pocitech. Tlustá čára znamená štěstí v lásce, přerušená nevěrné partnery a zklamání. Čím hlubší je vaše čára srdce, tím žárlivější údajně také jste.

Čára hlavy – najdete ji nad čárou života a prozradí vaše mentální schopnosti, inteligenci, koncentraci, talent a myšlenky. Je vaše čára hlavy dobře viditelná a hluboká? Gratulujeme! To ukazuje na vaši vysokou inteligenci. A čím hlubší čára, tím lepší paměť. Rovná linka znamená, že jste realistický člověk.

Čára osudu – svislá čára mezi prostředníčkem a ukazováčkem ukazuje, jaký význam mají vnější vlivy na váš život. Přerušení na čáře znamenají změny v životě.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat