Horoskop na duben

Co si hvězdy přichystaly na duben 2021?

Beran

Duben bude pro Berany celkem klidný. Merkur většinu vašich problémů odstraní a vy se budete moci soustředit na spirituální stránky života. Měli byste si rozmyslet založení nějaké dobročinné organizace nebo se vydat na vzdělávací cestu, která vám umožní rozvíjet se intelektuálně – například nějaký jazykový kurz v cizině.

Býk

V dubnu pro vás nebude práce žádná otrava, spíše pořádná výzva. Zvládnete ji s úsměvem na obličeji, motivovaní a plní energie. Úspěchy, kterých dosáhnete, vám dodají sílu vyřešit i konflikty v rodině. Usoudíte, že pokud zvládnete tohle, pak se váš osobní a pracovní život konečně srovná.

Blíženci

Na konci března se většina planet přesunula z jihu na sever, a to znamená vážné změny v prioritách. Kariérní plán bude pro vás teď to hlavní. Vaše ambice a pracovní záležitosti zakryjí to, co se děje ve vaší rodině. Vaše osobní zkušenosti, které zdánlivě nemají s prací nic společného, budou důležitější, než si myslíte.

Rak

V dubnu budou Raci řešit problémy doma a v rodině. Všechny pracovní záležitosti půjdou stranou. Urovnání soukromých záležitostí bude důležité, protože jinak se nebudete moci soustředit na práci. Názory ostatních lidí budou pro vás důležitější než vaše vlastní nápady a plány.

Lev

V dubnu budete mít čas, shrnout si všechny svoje chyby a vyvodit z nich ponaučení. Budete se soustředit sami na sebe a konečně se smířit s minulostí. Planety vám dopřejí správnou intuici, která vám pomůže dostat se z potíží. Najdete ta správná slova a vyjdete z jisté debaty jako vítěz.

Panna

V dubnu na vás budou mít všechny pracovní úkoly velký vliv. Panny by se měly raději soustředit na práci, protože úspěchy, kterých můžete dosáhnout, se odrazí i na blahu rodiny. Spokojená Panna dokáže svým nadšením nakazit i ostatní a pro každého si najde dostatek času.

 

Váha

Vliv Merkuru pozitivně ovlivní rodinu i kariéru každé Váhy. Vaši příbuzní se zapojí a s prací vám pomohou zajímavými nápady nebo s jejich uskutečněním. Vaše pragmatické myšlení a racionalismus se ukáže jako velmi potřebný. Také se v dubnu při řešení problémů vyplatí vaše schopnost empatie, spíše než arogance.

Štír

Štíři nejsou žádné příliš emocionálně založené znamení, proto si váží lidí, kteří svoji práci milují tolik, že nehledí na pocity svých příbuzných. A v dubnu to bude stejné, protože Štíři ani chvilku nezaváhají a pustí se do víru pracovní záležitostí. Podnikavý duch a odvaha vám umožní dosáhnout vysněných cílů. A díky vhodnému postavení planet budete mít navíc hned několik příležitostí zazářit.

Střelec

V dubnu budete mít spoustu práce s řešením problémů doma a v rodině. Stabilní situace v práci vám pomůže všimnout si, jak neopatrní jste doma byli. Nevyřešit tyhle problémy by se postupem času ukázalo jako špatný nápad. Střelci se musí obrnit trpělivostí a přání své rodiny brát vážně. Impulzivní jednání a odsuzování ostatních skončí vždy jen hádkou.

Kozoroh

Duben pro vás skončí velkým stresem, a profesní problémy budou stát na prvním místě – to bude důležité, pokud chcete, aby se vaše kariéra vyvíjela. Naštěstí mohou Kozorozi počítat s podporou přátel a rodiny. V prvních třech týdnech si musíte vzpomenout, že kompromisy pomáhají dosáhnout cílů.

Vodnář

Vodnáři se budou v dubnu soustředit na své vnitřní já a rozvoj vlastní spirituality. Pokud něco vypustíte a stávající cíle znovu přehodnotíte, můžete ve vašem životě počítat s mnoha změnami. Možná máte potřebu změnit práci. Novou práci budete milovat a velmi rychle ukážete svoji profesionalitu a v každém zanecháte dobrý dojem.

Ryby

Vliv Marsu zvýší v dubnu vaši nervozitu a doma nebo v práci nebudete mít mnoho trpělivosti. Vaše silná osobnost a stres může vést k mnoha konfliktům. Rozčilovat se kvůli maličkostem nepomůže, ale ještě všechen stres posílí. V práci budete chtít ukázat, že jste samostatní a ambiciózní.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat