Rok 2013: Nejlepší barva bude modrá, nejlepší měsíc na kariéru únor

Kdo se rozhoduje pro nákup nového šatníku na rok 2013, měl by z barevných odstínů volit modrou, zelenou a nachově fialovou. Tyto barvy totiž pro příští rok určili odborníci na feng-šuej. Jejich vibrace budou pozitivně posilovat dvanáct měsíců v roce Hada, jenž začíná podle čínského kalendáře 10. února. Všechny tři barvy budou člověka ovlivňovat pozitivně a přinášet mu štěstí.

Modrá barva je přitom z trojlístku zmíněných nejlepší, je to barva reprezentující element vody. Naopak elementy ohně a země budou příští rok méně aktivní, takže také barvy červená a žlutá nebudou přinášet tolik štěstí.

„To není jen ve výběru barev pro oblečení. Platí to také při výběru auta, doplňků, barvy mobilu, nábytku a dalších věcí. Zelená, nachová a modrá jsou nejlepší. Také si klidně vymalujte nějaké části bytu touto barvou, nebo si kupte nové doplňky,“ doporučuje profesorka Joe Cho z Malajského institutu geomantických věd.

Nejlepšími daty pro začátek podnikání či nového projektu podle ní je 17. únor, případně následující den – 18. únor.

Klidně v neděli 17. února jděte večer na chvíli do kanceláře a něco si přejte pro svou kariéru do dalšího roku,“ tvrdí Cho.

Příští rok se bude dařit také oborům v elementech vody, dřeva a kovu. To znamená, že nejen těm, které pracují s těmito materiály, ale také finančnímu sektoru, žurnalistice a vzdělávání. Naopak v útlumu budou obory elementů země a ohně – reality, stavebnictví, malování, telekomunikace.

Nejlepšími daty pro svatbu, začátek podnikání či porod dítěte podle feng-šuej budou 11. únor, 12. duben, 10. srpen, 9. říjen a 8. prosinec







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat