Je nejvyšší čas vyrazit nakupovat. Slevy už začaly!

12.06.2010 | Zajímavosti

Léto se kvapem blíží a obchodníci již začali s letními výprodeji. Ceny jsou nižší až o 70 procent.

Nejvíce samozřejmě ušetříte, pokud si počkáte na hlavní vlnu výprodejů, která je tradičně v červenci a srpnu, ovšem s rizikem, že již nebude takový výběr zboží.

Letošní slevy jsou o to lákavější, že jsou obchody nadité zbožím. To je způsobeno zejména chladným jarním počasím, kdy lidé nenakupovali letní zboží.

Obchodníci slibují, že lidé v letních výprodejích najdou mnohem širší sortiment zboží než v minulých letech. Stejně jako v loňském roce, i letos začaly jako první s výprodeji obchody outletového centra Fashion Arena v Praze.

Následovat je budou módní řetězce C&A, které zboží zlevní až o 50 procent, do 16. 6. nabízí slevy na dámské spodní prádlo a plavky. Začátkem července plánuje zboží síť supermarketů a hypermarketů Albert. Rozsáhlé slevy připravily i další obchody, například Globus snížil od 11. do 17. června o desítky procent ceny vybraného zboží. Obdobné akční nabídky připravila v těchto dnech i prodejna Intersport.

Další obchodníci připravuj slevy na přelom června a července. V průběhu prázdnin se tak přidají i další prodejci s módou, ale i sportovním zbožím a kosmetikou.

TIP Bety: Pokud se chcete podělit se svými výhodnými nákupy s dalšími čtenářkami, dejte jim tip v naší slevové diskusi.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat