Tankiny. Plavky pro každou postavu

14.05.2010 | Krása a móda

Děsí vás svlékání do plavek? Už nemusí, pořiďte si plavky, ve kterých zazáří žena s každou postavou. Řeč je o dvoudílných modelech s topy, zvaných tankiny, které bez problémů skryjí nějaká ta kila navíc či jiné nedostatky.

Akutálně módní a stylově vytříbené modely, které sluší nejen hubeným nositelkám, jistě ocení řada z nás. Na rozdíl od dalšího letošního hitu – plavek zvaných monokiny, které díky výrazným vykrojením vyžadují takřka dokonalé míry a vysportovanou postavu bez jediné odchylky od přísného diktátu štíhlé krásy, tankiny jsou mnohem shovívavější. Dvoudílné plavky s klasickými kalhotkami různých tvarů totiž doplňuje živůtek, který střihem připomíná sexy top či tílko na ramínka. A s tím už se dají vytvářet doslova divy.

Střih si vyberte pečlivě, modelů je spousta

Horní díl totiž může končit klidně až v oblasti boků. Mezi nejoblíbenější modely patří ty s vyztuženou podprsenkou, které formují ňadra. Buď jde o běžně používané vyztužené košíčky, s kterými vykouzlíte neodolatelný dekolt, hitem jsou ale i živůtky dvouvrstvé, s tzv. všitou podprsenkou, které budí dojem spíš sportovního stylu.

Mezi letošními modely najdete kousky se špagetovými ramínky, se zavazováním za krkem, či se širšími ramínky, ve kterých se sice příliš neopálíte, dovedou však důmyslně opticky protáhnout tělo. Neobvyklé nejsou ani modely bez ramínek, které patří k nápadným trendům nejen mezi plavkami. Obzvlášť u nich ale oceníte absenci materiálu v oblasti dekoltu, vaše opálení totiž bude celistvější a bez nepěkných bílých ramínek, které musíte dodatečně řešit použitím samoopalovacích přípravků či návštěvou solária.

Pod živůtkem se schovají drobné nedostatky

Délka horního dílu není taktéž striktně dána. Může končit těsně pod prsy, nad pupíkem, nebo sahat až k bokům, společným jmenovatelem je jen pružný materiál plavkoviny, která se pyšní vlastnostmi, které jistě oceníte – dovede obepnout tělo a dodat uvolněnějším partiím pevnější rysy.

Plavky pro nastávající maminky

Pokud nechcete příliš ukazovat bříško, nebo naopak patříte k nastávajícím maminkám, ale rády si také užijete příjemné slunění či koupání, určitě si zamilujete modely, které sahají až pod pupík. Zvolte módní pestré a nápadné vzory, ty odvedou pozornost od skrývaných partií.

A co spodní díl?

Kalhotky tankin jsou vesměs podobné běžným modelům plavek. Můžete si tedy vybrat takové, ve kterých se cítíte nejlépe. Nohavičky či klasické kalhotky často doplňují zdobné prvky v podobě stahovacích šňůrek nebo našitých pásků, které spodní díl vizuálně propojují s horním. Plavky často zdobí i detaily z korálků, výšivky, aplikace nebo přezky a spony z kovu. Ty najdete i na ramínkách či šňůrkách kalhotek, kde vytvářejí zajímavé optické prvky.

Pro lepší pocit si kupte i paero

Máte vybráno? Pokud ano, můžete vyrazit za zábavou k vodě. Vězte však, že v tomto typu plážového oděvu se příliš neopálíte. V dnešní době, kdy oblíbený bronzový nádech můžete své kůži dodat mnohem zdravějšími metodami než vystavováním se příjemnému, ale zhoubnému sluníčku, to ale jistě není žádný větší problém. A pokud se ani v tankinách necítíte dobře, stačí si koupit paero, které si zavážete kolem pasu jako sukni nebo vytvoříte šaty, když si jej zavážete kolem krku. To už si pak klidně můžete dát drink i v plavkách.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat