Seznamka pro »nádherné« vyházela ze svých řad 3 000 tlusťochů!

Kontroverzní seznamka Beautiful People diskriminující lidi podle jejich fyzického vzhledu provádí pravidelně čistku ve svých řadách. A ještě než začala na severní polokouli plavková sezóna, sbohem dostaly tři tisícovky uživatelů. Dotyční byli totiž příliš obézní. Nejčastěji dostali vyhazov Američané.

Seznamka BeautifulPeople.com už odmítla 7,5 milionu osob, které se do ní chtěly dostat. Jedná se o klub krasavců a krasavic, kteří mezi sebe vpouštějí nové členy až poté, co si to stávající členové odhlasují. Každý nový adept na členství musí nahrát fotky a čekat, zda mu skalní členové schválí, že je dost krásný na to, aby byl hoden stát se jedním z nich. Bezduchost nikomu nevadí, asymetrie a nedokonalosti v obličeji či na těle ano.

Psychologové majitele seznamky Grega Hodge kritizují za to, že podporuje hloupou krásu a bezduchost založenou pouze na fyzické dokonalosti. Jenže on se hájí tím, že se snaží lidi podpořit, aby o sebe víc dbali a byli co „nejestetičtější“. Mnozí se kvůli tomu trápí dietami a jdou i na plastiky. „Snažíme se podpořit lidi, aby ze sebe dostali to nejlepší… Mnozí odmítnutí, kteří se rozhodli na sobě pracovat, nám tvrdí, že to odmítnutí bylo nejlepší věcí, která se jim mohla kdy stát, jejich život se pak pozitivně změnil,“ tvrdí Hodge.

Členství v klubu ale není zajištěno doživotně. Členové musejí své fotky aktualizovat, a když „zoškliví“ jsou v čistkách vyřazeni.

„Může to znít docela drsně, je to popravdě nejhorší součást tohoto podnikání. Nemáme žádnou radost z odstraňování členů, ale je to nezbytné zlo, pokud chceme naši komunitu udržet nádhernou a mít stále v našem oboru nejvyšší úroveň,“ uvedla Hodgeova životní a obchodní partnerka Genevieve Hodgeová.

Většina členů pravidelné čistky schvaluje, protože prý chtějí mít kolem sebe „jen ten nejlepší genetický materiál“, jak uvedla uživatelka seznamky Tawnie Lynnová z USA.

Právě Američané byli ale národem č. 1, který dostal během poslední probírky vyhazov nejčastěji. Na druhém místě byli Britové. Oba národy trpí epidemií obezity.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat