Zázrak ve sklenici? Pivo s kolagenem slibuje krásnou pleť!

Japonský pivovar Suntory přišel s pivem obsahujícím kolagen. Zatímco běžné pivo krom alkoholu obsahuje jen vitaminy skupiny B, tohle navíc slibuje, že dodá tělu kolagen, který putuje do pleti a činí ji mladistvější a krásnější. Asiatkám posedlým konzumací kolagenu se nápad líbí, a tak ho hromadně konzumují.

Pivo se prodává pouze na ostrově Hokkaidó a v každé plechovce obsahuje pět procent alkoholu a dva gramy kolagenu. Podle výrobce omlazuje. Jenže odbornice na výživu z Univerzity Gunma s tím nesouhlasí. Doktorka Kuniko Takahaši tvrdí, že tělo kolagen stráví jako každou jinou bílkovinu a není důvod si myslet, že tento protein transportuje přímo do obličeje.

Asiaté však silně věří, že konzumace kolagenu omlazuje. Proto v Japonsku, Koreji a Číně teď vydělávají nemalé peníze výrobci a prodeji přípravků a potravinových doplňků, které obsahují kolagen.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat