Prostreno.cz

Přibrat je horší, než zhubnout. Na jaké potraviny vsadit

Nemáte „boky jako skříň“, ale toužíte po nich? Přibrat je těžší než hubnout! Co jíst a pít abyste se mohli pochlubit typicky ženskými křivkami?

I když vás po vánočních svátcích bude zajímat spíš to, jak se kil navíc zbavit, jsou i tací, kteří mají problém se sexy ženskými, zaoblenými křivkami. Kromě toho, že, jak říkají muži, „není na co sáhnout“, s extrémní štíhlostí souvisí i řada problémů. Mezi ty se počítá únava, anémie či větší potřeba spánku. Zde je seznam jídel, jež by měly jíst osoby s příliš nízkou tělesnou hmotností.

Sladkosti

Taková nespravedlnost vůči ostatním! Sladkosti, jako horká čokoláda, kynuté koláče či cukroví, jsou bohaté na kalorie a cukr, a proto jsou extrémně dobré pro lidi, kteří chtějí získat na váze. Do nich!

Ořechy

Křupavé občerstvení typu arašídy, mandle, kešu, vlašské ořechy a podobně je bohaté na množství zdravých a bohatých živin – tuky, vlákninu, vitaminy a minerály. To z kaloricky bohatých jader ořechů dělá nutričně náročnější svačinky. Zatímco běžně se doporučuje pouze hrst, dvě denně, přibírající na váze si může dopřát, co hrdlo ráčí!

Celá zrna

Hnědá rýže, obiloviny, oves či pšenice. Hubnoucí si tohle všechno radši dopřávají v dopoledních hodinách, aby kalorický přísun stihli pokud možno včas spálit. Hnědá nebo i obyčejná rýže a oves jsou dobrým zdrojem komplexních sacharidů, které jsou nezbytným prvkem pro budování svalů. Obiloviny se tak považují za kalorické jídlo, v jehož moci je přidávat kila navíc. Milujte ho hlavně odpoledne a k večeru!

Mléčný tuk

Mléčné tuky, například mléko a sýr, patří ke skvělým kombinacím vápníku, bílkovin a tuků. Hurá na ně, pokud je vaším snem mít větší zadeček a macatější stehna!

Máslo

Pět gramů slaného másla obsahuje 36 kalorií. Z tohoto důvodu je tento nasycený tuk dobrý pro všechny, kteří chtějí zvýšit svoji váhu. Dalším typem odborníky doporučovaného másla je to arašídové. Taktéž patří k vynikajícím zdrojům kalorií, minerálů a vitaminů. Sehnat se dá již za nějakých 80 korun (350 g), přičemž to 100% čisté je tvořené jen a jen arašídy – bez chemických přísad.

Živočišné tuky

Bílé a červené maso? A proč ne?  Krůtí a kuřecí má vysoký obsah bílkovin a sacharidů a nízký obsah tuku. Nicméně červené maso, do kterého se řadí hovězí, je bohaté na kalorie a tuky. Tyhle dvě potraviny, v rámci jednoho týdne poctivě prostřídané, jsou účinné při budování svalů a získávání váhy.

Banán

Velký banán má 120 kalorií. Spolehnout se tak můžete na dodávku tuku, kalorií, draslíku a dalších minerálů. Kolik že jich denně spořádáte?

Ovocná šťáva

Čistá ovocná šťáva obsahuje velké množství kalorií, což může vést k přírůstku hmotnosti. Kromě toho, že tělu dodává zdravé vitaminy a živiny, poskytuje 57 kalorií na jednu skleničku. Asi není co dodat. Jo a k obědu si dopřejte brambory. No a i vejce jsou na tuk bohatá! Dobrou chuť!






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat