Naučte se správně odpočívat. Je to snazší, než si myslíte

Čas od času bychom si měli zcela odpočinout od práce a starostí. Úplně vypnout a soustředit se jen a jen na sebe (a samozřejmě své nejbližší). Jenže jak na to?

Máme pro vás snadný návod!

Začněte víkend dříve

Víkend má jen dva dny, které máme navíc často vyhrazeny na úkoly, JŽ jsme nestihli vyřešit během týdne. Pro ten správný odpočinek ale na jakékoli pracovní povinnosti zapomeňte. A ještě si ke standardnímu víkendu přidejte jeden den! Nejlépe pátek nebo pondělí. Třídenní odpočinek je vždycky lepší než dvoudenní.

Vyrazte do přírody

Příroda má na člověka dobrý vliv – napomáhá relaxaci, pročistí hlavu a pomůže i tělu. Výlet je skvělým způsobem, jak zapomenout na práci!

Dopřejte si vzrušující zážitek

Abyste se úplně vytrhli z myšlenek a prostředí všedních dnů, dopřejte si zážitek, díky kterému zcela zapomenete, že nějaké starosti máte. Jak? Prostě vyrazte na nějaké sportovní utkání nebo do divadla apod. Okolní svět pro vás aspoň na pár hodin úplně zmizí.

Nechte se rozmazlovat

Celé dny se staráte o druhé, nyní role obraťte. Nechte se pěkně hýčkat! A když se k tomu nemá rodina, vyrazte třeba s kamarádkou na masáž nebo na kosmetiku!

Vsaďte na nákupní terapii

A když už jsme u toho rozmazlování, proč nevyrazit na obhlídku svých oblíbených obchodů? Nikdo neříká, že v nich musíte nechat půlku výplaty – ale vyzkoušet si, co se vám zlíbí, a koupit si třeba jen úplnou maličkost, i to se jako terapie pro lepší náladu počítá!

Zůstaňte v posteli

Nebo na gauči apod. Zkuste si zkrátka celý jeden den zalenošit. Ale pořádně! Proč si neudělat filmový maraton nebo se celý den jen tak netulit k partnerovi/partnerce? Tomu se říká pořádný relax!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat