Pevná a krásná ňadra. Naučte se jim prodloužit mládí

Zatímco když nám bylo pětadvacet, ani nás nenapadlo dělat si vrásky s pevnostní našich prsou (možná jsme se zabývaly maimálně jejich velikostí). Jenže s postupem času se zdá, že naše ňadra už nejsou tak dokonalá jako kdysi. Jak jim uchovat pevnost co nejdéle?

Věk a gravitaci nezastavíte, to je fakt. Ale jejich účinky na svůj dekolt můžete alespoň zpomalit! Jak prodloužit mládí svých prsou co nejdéle? Je to snazší, než byste si myslela.

Přestaňte kouřit

Předpokladem pevných a pružných ňader je pevná a pružná pokožka. To zní přece logicky. A co je jedním z největších zabijáků těchto vlastností naší kůže? Ano, hádáte správně, cigarety. Toxiny, které s každým nadechnutím do těla dostáváme, se na stavu pokožky projevují devastujícím způsobem (určitě jste si někdy všimla, o kolik starší vypadají kuřačky a o co víc mají vrásek než nekuřačky). Jako by nestačilo, že nám kouření ničí zdraví a předčasně nás zabíjí (lékařské statistiky hovoří jasně). Povislá prsa jsou dalším „bonusem“ tohoto příšerného zlozvyku.

Neexperimentujte s dietami

Nejde jen o to, že aby byla pokožka pevná, musí dostávat ty správné živiny, na což v rámci řady více či méně šílených dietních režimů zapomínáme. Svou roli hraje také skutečnost, že jsme-li častými oběťmi takzvaného jo-jo efektu (tedy rychle zhubneme, rychle přibereme, následuje hladovění, zhubneme, abychom opět přibraly), naše kůže si o pružnosti a pevnosti může nechat jen zdát. A naše ňadra bohužel také. Pokud už chcete zhubnout, jděte na to s rozumem, postupnou změnou životního stylu, která zajistí pozvolné ubývání kilogramů a díky níž se ručička na váze po čase zastaví už nadobro.

Nezapomínejte na paprsky

Máme na mysli samozřejmě ty sluneční. Patří totiž k dalším z nepřátel pevné pleti (a tím i pevných a pružných prsou). Proto jen co nadejde období odhalených dekoltů, začněte používat ochranný krém s UV faktorem (na obličej či ruce byste ho měli používat celoročně, slunce neškodí jen v létě, ale i v dalších ročních obdobích, a dokonce i když je pod mrakem). Spousta takových krémů má navíc i zpevňující a vyživující ingredience, které přispějí ke zdraví a pevnosti pokožky prsou. Byl by hřích toho nevyužít.

Narovnejte se

Také držení našeho těla má na naše ňadra vliv. Pokud jsme pěkně narovnané a zpevněné, nejenže vypadají prsa větší (rozhodně jsou výraznější), ale navíc zatínáme ty správné svaly, které přispívají k jejich pevnosti. Ačkoli neexistují cviky, které by nám zajistily větší velikost prsou (ale představa je to krásná, minimálně pro ty z nás, jež příroda obdařila jedničkami), zpevnění svalů v oblasti ňader jim rozhodně prospívá.

Pijte, pijte, pijte

Co je základem pro zdravou a pružnou pleť? Ano, hydratace. A nejen ta zvenku, prostřednictvím nejrůznějších krémů, mlék a sér či pleťových masek (ano, jsou i takové, jež jsou určeny na ňadra), ale především ta zevnitř. Tedy dostatečný příjem tekutin po celý den. Co pít, je vlastně jednoduchá otázka. Vodu. Nejlépe čistou, ale dovoleny jsou samozřejmě nejrůznější čaje či ředěné ovocné šťávy. Jen se vyhýbejte většímu množství nápojů, jež dehydratují (káva, alkohol) či které obsahují cukr nebo umělá sladidla.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat