Naučte se havajskou masáž Lomi Lomi a přeneste exotiku domů

Havajská masáž má na ostrovech v Tichém oceánu dlouholetou tradici a na evropském kontinentu patří k jedné z nejvíce vyhledávaných. I vy se teď snadno můžete naučit předávat kouzlo této uvolňující, relaxační masáže.

Havaj je rozmanitý ostrov plný nepřeberných krás. Stejně tak široká pestrost je skryta také v překladu názvu „Lomi Lomi“. Zrcadlí poselství masáže, která klade důraz na citlivý a individuální přístup. Bývá nazývána masáží milujících rukou. Jedná se o jemnou masážní techniku, která šetrně uvolňuje napjaté svalstvo a napomáhá regeneraci organismu.

Můžete se snadno naučit havajskou masáž a dopřát její relaxační účinky svým blízkým. Nepotřebujete být odborně školeným masérem. Techniku si osvojíte během dvoudenního kurzu, který v masérské škole EduSpa College můžete absolvovat v Praze, Brně, Hradci Králové nebo v Českých Budějovicích. Získáte certifikát s mezinárodní platností, a když budete mít zájem, můžete si kdykoliv kurz zdarma zopakovat.

Vaše ruce a předloktí se promění v rytmu havajského tance a ve spojení s exotickými oleji se vydávají po stopách dávných rituálů. Masáž se provádí střídáním dlouhých rytmických tahů a silnějších tlaků prsty, dlaněmi a předloktími. Stimuluje krevní oběh, lymfatický systém a čistí organismus od toxických látek. Pomáhá odstranit únavu a nahromaděné napětí.

Havajská masáž přináší úlevu od bolesti zad, pohybového aparátu, přispívá k regeneraci organismu po větší fyzické zátěži. Napomáhá k celkovému zlepšení zdravotního fyzického i psychického stavu,“ říká Robert Al Aref, dlouholetý lektor havajské masáže.

Havajská masáž pomůže probudit vnitřní sílu, přináší uvolnění těla i mysli. Vychází z tradičního havajského učení, které se předává již po staletí. „Speciální technika havajské masáže vyvolává hluboký terapeutický účinek, který odstraní napětí, odbourává stres a nabije tělo i duši pozitivní energií,“ dodává lektor Robert Al Aref z EduSpa College.

Havajská masáž se právem považuje za perlu mezi masážemi. Umí očarovat luxusem, výjimečností a originalitou. Přijďte se naučit jednu z nejoblíbenějších masáží, díky které si vy i vaši blízcí budete připadat jako na exotické dovolené.

Více na www.eduspa.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat