Pití kávy ovlivňuje velikost ňader

Kolikáté kafe už si dneska dáváte? Pokud je to, které právě pijete, čtvrté v pořadí, užijte si poslední pohled na své bujné vnady. Je totiž docela dost možné, že brzy budete potřebovat o poznání menší podprsenku!

Káva je celosvětově nejoblíbenějším nápojem, jehož se denně vypije přes dvě miliardy šálků. Tedy alespoň tak praví „kofeinové statistiky“, které se teď možná poněkud změní. Proč to? Ve vědeckých kruzích totiž koluje informace, že aromatický nakopávač nekompromisně zmenšuje ženské vnady. To jako vážně?!

Bez čaje po ránu nedej ani ránu

Poznatky švédské studie publikované v magazínu Cancer Journal jsou pořádným šokem. Zvláště tedy pro příslušnice něžného pohlaví, kterým záleží na velikosti svých „předností“. Vyplývá z nich, že čím více voňavého dopingu dámy konzumují, tím menšího obvodu hrudníku se v budoucnu dočkají. Jak se na tuhle „jobovku“ přišlo?

Kofein jako odpůrce push-up efektu?

V rámci průzkumu vědečtí výzkumníci oslovili 300 náhodně vybraných dobrovolnic dospělého věku. Respondentky pak prostřednictvím dotazníků odpovídaly na otázky ohledně životního stylu a stravovacích návyků, přičemž se důraz kladl zejména na spotřebu černého zlata. Souběžně s tím se také adeptkám nahlíželo do výstřihů a zapisovalo, do jaké velikosti podprsenky své „zbraně“ ukládají. Jakmile experti důkladně analyzovali nashromážděná data, nestačili se divit. Ostatně, je pravdou, že tenhle „objev“ skutečně nemá obdoby.

Tři hrnky? To je strop

Na základě svého bádání odborníci došli k jednoznačnému postoji. Podle nich dotyčné, které si denně dopřejí tři a více šálků voňavého nápoje, mají zpravidla o 17 % menší poprsí. Tedy alespoň v porovnání s jejich kolegyněmi, jež se kávě buď zcela vyhýbají, nebo si dávají maximálně jednu „porci“ za den. Jste v šoku? Hádáme, že další tekutou vzpruhu už si raději odepřete, že?

Naše závěry překvapivě, byť jednoznačně potvrzují, že pití kávy může mít skutečně velký vliv na velikost prsou. Může za to jistá mutace genu, kterou jsme objevili u poloviny monitorovaných subjektů. Ženy se ale rozhodně nemusí obávat, že jim ňadra zcela zmizí, jen se výrazně zmenší,“ snaží se uklidnit populaci spoluautorka oné studie Helena Jernstrom působící na Lundské univerzitě. Co vy na to, nemáte chuť na čaj? Ten vaše přednosti neohrozí!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat