Jídlo ve sklenici. Výživové nápoje je třeba vybírat

Možná jste už také slyšeli o výživových nápojích, ale možná vám není tak docela jasné, proč jim propadlo tolik lidí. Pokud si vyberete skutečně kvalitní nápoj, můžete s ním bez problémů nahradit jeden denní pokrm, aniž byste tělo připravili o důležité živiny. A právě takovým je i Kendalife, který vyzkoušely i naše testerky. Jak se jim nápoj osvědčil? Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Kendalife je 100% přírodní nutričně vyvážený nápoj, který dodá vašemu tělu to, co potřebuje. Je ideálním doplňkem energie pro atlety, vrcholové sportovce a všechny sportovní nadšence, ale také pro těhotné, kojící nebo vytížené maminky a ty, které chtějí regulovat svoji hmotnost po porodu. Kendalife je také pomocníkem pro váš náročný životní styl. Ať už ráno vybíháte narychlo z domu nebo pracujete přes oběd, dodává vám potřebnou výživu a energii.


Nápoj Kendalife je vyrobený ze skutečného ovoce a britského mléka od místních farmářů.

Nápoje Kendalife mají vysoký obsah bílkovin (proteinu) a obsahují 24 esenciálních vitaminů a minerálů. Každá 50g porce obsahuje 15 g bílkovin jak ze syrovátky, tak z kaseinu, aby bylo zajištěno trvalé, efektivní a plynulé dodávání energie po co nejdelší dobu.

Lahodný nápoj je vyrobený ze skutečného ovoce a britského mléka od místních farmářů. Stačí jen smíchat s vodou. Ideální na cestách nebo kdykoli když nemáte času nazbyt. Obsahuje inulin, přirozené prebiotikum získané z kořenů čekanky, které napomáhá trávení. Neobsahuje žádná umělá sladidla, dochucovadla, barviva a, konzervační látky, lepek, sóju nebo GMO (geneticky modifikované potraviny). Je vhodný pro vegetariány.

Snadné a rychlé zasycení

A jak byly s Kendalifem spokojené naše testerky?

„Jsem maminkou dvou malých dětí, miminko je ještě cca z 90 % kojené, občas nevím, kde mi hlava stojí, a zapomínám jíst, což není dobré a už vůbec ne v době kojení... Takže jsem uvítala možnost nahradit alespoň jedno denní jídlo takovou rychlovkou. Testovala jsem příchuť lesních plodů. Balení je moc pěkné - plechová dóza. Dle informací na obalu má jeden koktejl cca 215 kalorií a neobsahuje cukr. Zkusila jsem variantu přípravy jen s vodou... a první doušek nic moc. Ale po dopití celého koktejlu super, zachutnalo mi, že není kdovíjak slazený. Rychle se rozpouští, takže příprava je otázka 5 vteřin. Chutnější je varianta s mlékem nebo dokonce s bílým jogurtem, ale miminko mi reaguje na větší množství mléka ve stravě, takže jsem mohla jen ochutnat večer po kojení a zůstávám u varianty jen z vody. Doporučuji, koktejl skvěle zasytí, chválila testerka Littlecharm.


Naše testerky si nápoje Kendalife chválily. Chutnala jim jak příchuť lesního ovoce, tak i manga.

„Měla jsem možnost vyzkoušet příchuť Superberry. Zkoušela jsem smíchat s vodou, mlékem, přidala jsem to i do bílého jogurtu a musím říct, že mi vše chutnalo a ani v jednom případě nevznikaly hrudky. Nejvíce jsem si oblíbila Kendalife míchat s mlékem, bylo to skoro jako pít klasický milkshake. Jelikož hodně cestuji za prací (100 km), tak bylo příjemné si ráno během minutky připravit nápoj, vzít si ho s sebou do tašky a v klidu vypít v autobusu. V práci jsem si v době oběda udělala nápoj znovu a vydržela jsem nejíst až do večeře. Za mě opravdu skvělá věc. Před časem jsem si koupila podobný produkt, ale cenově někde jinde (dražší) a vůbec mi nechutnal. Neskutečná pachuť a hlad jsem měla zhruba za 3 hodiny. Kendalife mě zasytil až na 5 hodin, což je opravdu skvělé. Celkově hodnotím kladně,“ přidala se testerka Pajpule.


Je to snadné - zamícháte s vodou nebo mlékem a lahodný nápoj, který vás zasytí a dodá tělu potřebné živiny, je na světě!

„Velikou výhodu vidím, že tento produkt je vhodný i pro těhotné ženy. Bojuji s velikou vyčerpaností a těhotenskou cukrovkou. Navíc se mi v 7. měsíci těhotenství vrátily nevolnosti. Musím říci, že tento nápoj mi velice vyhovuje nahrazuji jim porci jídla, když mi není dobře. Neztrácím energii, nemám trávicí potíže ani se mi nezvyšuje hladinu cukru. Nápoj má plnou, přirozenou a velice příjemnou lahodnou chuť. Jeho příprava je snadná i rychlá,“ popsala testerka Lusylie.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat