Zajímavý paradox o poprsí. Menší prsa, zdravější plíce

Ženy s jedničkami či dvojkami často pokukují závistivě po hrudnících žen, které mají dekolt vyplněný čtyřkami. Jenže velká prsa mají řadu nevýhod. Kupříkladu táhnou ženina ramena dopředu dolů a nutí ji hrbit se. Ale také zhoršují zdraví plic. Zjistili to vědci z Británie, podle nichž ženy s velmi velkým poprsím trpí infekcemi dolních cest dýchacích častěji a déle než ženy s prsy, která se vejdou do košíčků AA.

Ženy s košíčky velikosti F mají kašel a bronchitidu v průměru 8,3 dne, ženy s košíčky AA jen 3,8 dne v průměru.

Podle všeho tuk uložený na hrudníku – v poprsí – oslabuje imunitní systém. Protože je známo, že lidé s vyšším obsahem tuku v těle mají výrazně slabší imunitní systém než lidé s normální zásobou tuku. Může za to hormon leptin oslabující obranyschopnost. Tento se tvoří v tukové tkáni

„Velkost poprsí pozitivně souvisí s infekcemi dýchacích cest,“ tvrdí autoři výzkumu, který publikoval odborný časopis Archives of Sexual Behaviour.

A to zdaleka není všechno. Jaké jsou další nejčastější problémy žen s velkým poprsím?

Bolavá záda

Zkuste si dát před sebe podobnou zátěž a pohybujte se s ní všude během několika dnů. S přibývajícím věkem jsou bolesti zad v horní části stále častější. Není dokonce výjimkou, že starší ženy absolvují plastickou operaci na zmenšení prsou, aby tak trochu ulevily páteři a zbavily se malé zátěže.

Spánek na břiše? Nic pohodlného…

Tohle vás asi nenapadlo, ale spát na břiše s velkým poprsím není nic příjemného, na chvilku možná, ale rozhodně celou noc nezvládnete.  Prsa prostě tlačí pořád na stejném místě. 

Bez podprsenky ani na krok

Znáte ten skvělý pocit, když si během horkých dnů vezmete volnější top a nemusíte si vzít podprsenku? Ženy s velkými ňadry ne! Jenom doma si mohou dovolit zahodit podprsenku. Mohla byste si na sebe obléci cokoli, ale bez spodního prádla by to vypadalo velmi vulgární a levně.

Jedna chybička a je z vás baculka

Nesprávně zvolené oblečení při větších prsou z vás rázem udělá boubelky. Stačí si obléci volnější top nebo šaty antického střihu a automaticky se i ze štíhlých žen stávají oblejší dámy.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat