Bradavice zmizí pomocí kouzelných esenciálních olejů

Co se vám to udělalo na chodidle? Že by bradavice? Tak ta se u vás moc dlouho neohřeje. Tedy v případě, že se vytasíte s esenciálním oreganem, hřebíčkem nebo tea tree olejem.

Ošklivá a nakažlivá. To je bradavice, která dokáže infikovat ostatní členy rodiny dřív, než řeknete švec. Že k přenosu dochází jenom kontaktem z člověka na člověka? Nechte si zdát. Tenhle nechtěný dáreček poskytnete jinému i tím, že mu půjčíte třeba ručník. Na rozvoji infekce se také dost podílí imunitní systém, a pokud je zrovna oslaben, může být nákaza opravdu rychlá. Jakmile bradavici, jejímž původcem je HPV virus, zaregistrujete, je dobré podniknout rychlé kroky k odstranění. Co jí dát přičichnout k esenciálnímu oleji? Nesmějte se, on je to vlastně doporučovaný postup. A přesně tyto prostředky jsou k léčbě jako stvořené!

Oregano se s viry nepáře

Pokud jste o existenci esenciálního oregana dosud neměli ani tušení, vítejte v realitě, kde i malá kapka svede velké divy. Nejen příznivci alternativní medicíny, ale i vědci o tomto pokladu říkají, že dokáže zmíněné výrůstky zlikvidovat se skutečně nekompromisní razancí. Jeho tajemstvím je obsažená sloučenina zvaná karvakrol, která má mocné antivirové schopnosti. Obecně tento olejíček potlačuje infekce, posiluje imunitní systém a navíc uvolňuje dýchací cesty, takže se vyplatí mít ho po ruce.

Také hřebíček bojuje statečně

Výše uvedený karvakrol poskytuje i esenciální hřebíček, který však zprostředkovává také další užitečné složky, jako je například eugenol a thymol. I tohle je koktejl, co bradavicím opravdu nezachutná! Hřebíčkový voňavý spojenec je známý i tím, že tlumí bolesti, což je bod k dobru. Komu se popisovaný nepříjemný útvar objevil na chodidle, ten bude jistě souhlasit…

Tea tree si také poradí 

Se širokou škálou kožních obtíží si dokáže poradit i olej z čajovníku neboli tea tree. Četné vědecké studie vychvalují vysoký podíl látek, jež působí proti bradavicím, plísním, akné i ekzémům. Tak proč zbytečně otálet? Kápněte ho tam, kam je třeba a pomalu se s viditelnou vizitou HPV viru začněte loučit. Mimochodem, čajovníkový parťák urychluje i hojení ran, přičemž je pomáhá dezinfikovat, proto je vhodný na škrábance a oděrky.

Zdroje: wellnessbin.com, healthline.com






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat