Co je třeba změnit, aby se vám do života vrátil pocit štěstí

Máte pocit, že i když vám v životě vlastně nic nechybí, pořád tak nějak nedokážete být šťastná? Jako by tenhle pocit někdo z vašeho bytí prostě vymazal? Možná jste to byla vy sama…

Co byste měla sama na sobě změnit, aby se pocit štěstí vrátil do vašeho života? Víme to!

Začněte si sebe sama vážit!

To nejzákladnější a rovněž nejtěžší je znát svou cenu a začít mít sebe sama ráda. Vašemu okolí to nedělá žádný problém, tak proč vám ano? Zkuste si uvědomit, v čem jste dobrá, či dokonce výjimečná. Každá z nás něco najde. A že toho je!

Přestaňte myslet negativně

Přestaňte na sobě i na druhých jen hledat chyby. Ano, každý den se člověku přihodí něco, co nepatří do kategorie příjemných zážitků, ale proč se tím neustále trápit? Proč se raději neveselit z maličkostí, které nám život zpříjemnily? Život opravdu není tak hrozný, jak si sama namlouváte!

Pamatujte, že dokonalý není nikdo, ani vy

Nemějte sama na sebe zbytečně vysoké (= nedosažitelné) nároky! Neočekávejte od sebe dokonalost! Copak ve svém okolí máte nějakého člověka, který je dokonalý ve všech oblastech svého života? To přeci nejsme nikdo! Každý dělá chyby, nedokonalost k životu prostě patří. Tak proč se tím trápíte?

Nepředstírejte, že jste někdo jiný

V životě hrajeme spoustu rolí a v některých musíme upozadit své skutečné já. Tak to prostě je. Ale důležité je znát míru. Něco jiného je vědět, že na schůzku musíte přijít upravená a ne v pyžamu, i když v něm se cítíte nejlépe, prostě sama sebou, a dennodenně předstírat, že vás naplňuje práce, kterou nemůžete vystát. Když zcela potlačíte své přirozené já, budete nešťastná. Sama v sebe přestanete věřit.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat