Důkazy, že vlastně každá dieta může fungovat

Milé dietářky, také neustále zkoumáte, která že dieta by pro vás mohla být pravá, a dohadujte se s kamarádkami, která je skvělá a která naopak úplný průšvih? Pak vězte, že mohou vlastně fungovat všechny.

Dietu – mluvíme pouze o těch rozumných, nedrastických a smysluplných – si vlastně můžete vybrat, jakou chcete. Všechny mají jedno společné, a to potenciál zafungovat a zeštíhlit vás o nějaký ten centimetr.

Jak je to tedy možné, že mohou fungovat všechny?

Ukáží vám, jak toho sníst méně

I když jíte několikrát denně, nepřejídáte se a nejíte nárazově kvůli vlčímu hladu. A tak toho spořádáte méně. Což je podstatou hubnutí.

Ukáží vám, jak a co vlastně jíst

Většina diet má nějaký strukturovaný plán, který byste měla dodržovat. Poměr sacharidů a tuků, vzorový jídelníček, zkrátka jasný návod, který by vám měl pomoci zhubnout.

Vyloučí ze stravy polotovary apod.

Většina diet je založena na kvalitních surovinách, ne polotovarech, konzervovaných jídlech apod., které jsou plné chemie a nezdravých tuků či cukrů. A to pomáhá nejen hubnutí, ale i zdravotnímu stavu!

Zajistí vyšší příjem proteinů/vlákniny

Kvalitní proteiny a vláknina obecně se v našem jídelníčku stále nevyskytuje v dostatečném množství. Ale většina dietních programů se zaměřuje právě na příjem těchto dvou složek potravy. A náš organismus nejen hubne, ale je i zdravější.

Ukáží vám, jak si ideální hmotnost udržet

Držet dietu (tedy nějakou smysluplnou a ne úplně šílenou, kterými se internet také jen hemží a které vážně nepomáhají a mnohdy i škodí) znamená změnit od základů svůj životní styl. Od stravovacích návyků až po pohybové aktivity. A pokud se budeme díky novému stylu cítit skvěle, existuje vysoká pravděpodobnost, že se jej budeme držet i v budoucnu, tedy že si udržíme naši vysněnou postavu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat