Mlsání bez výčitek. Tyhle dobroty si můžete dopřát každý den

Honí vás mlsná, ale snažíte se žít zdravě a udržovat si štíhlou postavu? Nevadí, své chutě můžete uspokojit díky následujícím dobrotám.

Chuť na čokoládu: čokoládové mandlové mléko

Mandlové mléko má více vápníku než kravské, navíc je dobře stravitelné. A moc dobré. V kombinaci s kakaem, respektive čokoládovou příchutí, tvoří skvělou kombinaci pro zahnání chuti na sladké. A co je jeho další výhodou – 1 šálek má pouhých 45 kalorií.

Chuť na slané: okurka

Že je okurka jen obyčejnou zeleninou, která žádnou mlsnou nezažene? Zkuste ji nakrájet na jemné plátky, lehce posolit a chroupat jako alternativu nezdravých a kalorických chipsů.

Chuť na křupavé: popcorn

Porce odpovídající přibližně jednomu šálku má jen 32 kalorií. Tedy samozřejmě myslíme popcorn připravený doma, nasucho – žádný máslový polotovar do mikrovlnky, co seženete v samoobsluze.

Chuť na sladké: mrazem sušené křížaly

Sušená jablka (neboli křížaly) zaženou chuť na sladké okamžitě. A navíc dodají spoustu vlákniny. Jsou o něco sladší než jablka čerstvá, a tak jich na zahnání chutí nebudete muset sníst tolik.

Chuť na kyselé: kyselé okurky

Taková malá česká klasika je skvělým způsobem, jak skoncovat s chutí na kyselé, ale i slané (a křupavé). Navíc mají tři průměrné okurky jen 24 kalorií.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat