Zhubnout lze i po padesátce. Máme důkaz! (2. díl)

Hubnutí po padesátce je skutečnou výzvou. Pokud se ale nevzdáte a víte, jak na to, výsledky se dostaví. Důkazem je i šestapadesátiletá Lenka, jejíž cestu za štíhlou postavou sledujeme v našem seriálu.

V minulé části jsme si představili sympatickou sestřičku Lenku, která se rozhodla dokázat, že i po padesátce se dá zhubnout a být pyšná na svou postavu.

A jak její cesta pokračovala?

Nový jídelníček

Wellness trenérka společnosti Herbalife, na niž se Lenka obrátila pro pomoc, doporučila Lence nejen individuální výživový plán a pročištění organismu, ale sestavila s ní také jídelníček.

Zařadila do něj potraviny bohaté na všechny potřebné živiny (vitamíny, minerální látky, vláknina, bílkoviny), ale s nízkým obsahem tuku a cukru.

Jak Lenčin nový stravovací režim vypadal? Tady máte ukázku jídelníčku z první fáze hubnutí:
1. ráno koktejl Formula 1 Zdravé jídlo s příchutí vanilka
2. dopoledne jogurt s celozrnnými lupínky, ovoce
3. oběd (např. zelenina a ryba)
4. odpoledne tmavý chléb s pomazánkou a zeleninou
5. večer koktejl Formula 1 Zdravé jídlo s příchutí čokoláda
6. později večer u TV – syrová nakrájená zelenina (např. mrkev)
7. pitný režim: 3 až 3,5 litru tekutin denně
Koktejly Formula 1 Zdravé jídlo si Lenka vždy míchala s proteinovým sojovým nápojem namísto kravského mléka.

Nejen vyvážený stravovací režim je – jak Lenka sama zjistila – pro hubnutí nezbytný. Zrovna tak je nutné naučit se dodržovat pitný režim. Lenka proto musela navýšit denní příjem tekutin. Ty totiž pomáhají odstraňovat z těla toxické látky, které se při odbourávání tukové tkáně vyplavují do těla.

Další změny k lepšímu

Nový jídelníček Lence po všech stránkách vyhovoval. Cítila se při něm lépe než při jakékoli předchozí dietě, kterou zkusila. „Únava ani pocit hladu se u mě nedostavily, cítila se jsem dobře, a to zejména po celkovém pročištění organismu. Možná i díky tomu, že už jsem určité návyky aktivního stylu života měla z minulosti, bylo pro mě hubnutí o trochu snazší,“ popisuje.

Kromě změny stravovacího režimu čekala Lenku další změna v podobě pohybových aktivit. Žádné velké potíže jí však sport nedělal, z dřívějška byla zvyklá sportovat, navíc díky svému zaměstnání má denně spoustu pohybu i v práci. Rozhodla se přidat jízdu na kole a chůzi.

Na začátku šlo hubnutí rychle, pak se trochu zpomalilo, ale Lenka se nevzdala. Ke zpomalení hubnutí došlo proto, že vlivem změny jídelníčku, přidáním proteinových doplňků a navýšením pohybové aktivity se tuky v jejím těle začaly měnit na svaly, které jsou těžší. Od druhého měsíce hubnutí přidala krátkodobě na čtvrt roku produkt RoseGuard na podporu imunitního systému a pro lepší nastartování metabolismu.

A jak její snaha o štíhlou postavu dopadla? To vám prozradíme v dalším dílu našeho seriálu.

* Veškeré originální výrobky zmíněné v článku lze zakoupit výhradně prostřednictvím sítě nezávislých Členů Herbalife: www.herbalife.cz





Sledujte nás na sociálních sítích:

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat