Diskuse na téma Dárek pro miminko

Ahoj holky, kamarádka čeká miminko a plánujeme pro ni baby shower, nemáte tipy na dárky, co by jako nastávající maminka ocenila pro sebe nebo miminko, prosím? Čeká chlapečka.

Andrea 10.05.2023

Já brala jako dárek pro kámošku a miminko tuhle sadu na krmení https://www.mudrlife.cz/tommee-tippee-sada-na-krmeni-4m/, zdálo se mi to jako dobrý dárek, i když to využijí později, ale neztratí se to.

KaNadanka 17.05.2023

My tam s holkama kupovaly pro těhotnou kamarádku výbavu do porodnice, samozřejmě jsme jí o tom řekly předem, ona nám dala tipy a my jí nachystaly výbavu do porodnice pro ni i miminko. To je praktické a ocenila to. Dají se tam koupit kompletní balíčky.

Linda 16.07.2023

Ahoj, já se zase chystám na návštěvu k sestřenici a ráda bych ji přinesla nějaký pěkný dáreček jak pro ni, tak i pro miminko. Mohly by jste mi s tím prosím pomoct a dát mi sem pár typů? Byla bych Vám nesmírně vděčná. Děkuji :-)

Simona Linda 19.07.2023

Já jsem kamarádce donesla čokoládu a kosmetiku, kterou má ráda a pro miminko jsem jí donesla pleny, bryndáčky a tuto sadu na výrobu 3D odlitku https://www.vzpominkovyodlitek.cz/3d-odlitek-rodic-a-dite/ a moc se jí vše líbilo :-). Tak zkus kouknout je tam více odlitků, tak třeba nějaký také vybereš :-).

Hildegarda 15.01.2024

Co třeba nějaké hezké album na fotky? To by mohlo podle mě udělat radost i za pár let s těmi fotkami a je to taky podle mě dost praktický dárek. Pokud můžu doporučit, kde, tak na Laab mají v nabídce moc hezká fotoalba.

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:59
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat