Módní trendy letošním zimy. Buďte za hvězdu i na sjezdovce!

08.02.2016 | Krása a móda

Buďte elegantní a stylová ve sněhové vánici s lyžáky na nohou, jak? Základem je dobré vrstvení. Ochrání vás před nepříjemnou zimou, a letos je to prostě trendy. Co si obléct na celodenní lyžovačku a vypadat přitom šik?

Neforemné péřovky už jsou dávno pasé. Naopak se vrací kombinézy a stálicí jsou lacláčové oteplovačky v kombinaci s teplou bundičkou. K tomu zvolte drobné doplňky, které rozzáří váš horský outfit. Patří sem i stylová helma. Na svahu vás ochrání, a v kombinaci s ostatními kousky z „horského šatníku“ z vás udělá hvězdu.

Termoprádlo nad zlato

I když není vidět, je to ta nejdůležitější vrstva, na kterou rozhodně nezapomínejte. Spodní triko z funkčního materiálu zahřeje lépe než všechny svetříky. Navíc odvádí z těla pryč vlhkost a vám tak nebude zima, ani když budete čekat ve frontě na vlek.

Termoprádlo musí kopírovat křivky vašeho těla. Když to ale příliš přeženete, budou vás triko nebo kalhoty škrtit, zpomalí váš krevní oběh a vám bude zima.

Vybírejte si termoprádlo z rychleschnoucích materiálů jako je polyester nebo merino vlna.

Stylová lyžařka

Pokud víc než nad tím co si obléct, přemýšlíte, na jakou sjezdovku se vydáte, zvolte osvědčenou klasiku. Jednobarevné oteplovačky a k nim jednoduchá bunda, znamená vždycky trefu do černého. Ale pozor, abyste nevypadala jako šedá myška.

S čím si můžete vyhrát je čepice. Populární jsou ušanky, bambule nebo třásně. Nebojte se experimentovat, jednoduchý outfit to snese. Na svah ale vyrazte s přilbou. Jsou stylové a všem dáte jasně najevo, že to s lyžováním myslíte vážně.


1. BUNDA Luhta Lumi white, 4 193 Kč, 2. OTEPLOVAČKY Protest Lole true black, 2 093 Kč,
3. LYŽE Kneissl My Star AC, 3 999 Kč, 4. LYŽAŘSKÁ PŘILBA Smith Intrigue white danger, 2 999 Kč,
5. LYŽAŘSKÉ BRÝLE Scott Mia STD white light amplifier, 1 290 Kč
6. LYŽÁKY Tecnica Cochise 85 W white, 5 399 Kč

Nezapomenutelná snowborďačka

Skákat, lámat oblouky a být šik. K tomu se hodí něco pestřejšího. Na snowboardu se odvažte. Károvanou bundu sladíte s černými oteplováky, které doplňuje helma ve stejné barvě. Vzor skvěle vynikne i na snowboardovém prkně. Buďte odvážná a hrajte si s barvami. Na sněhu budete doslova zářit.


1. BUNDA, Rehall Susi slant check neon coral, 1 900 Kč, 2. OTEPLOVAČKY, Rehall Hellen pirate black, 1 749 Kč, 3. SNOWBOARD, Sporten Puntíky white, 2 999 Kč,
4. SNOWBOARDOVÁ PŘILBA, Giro Decade black, 2 299 Kč, 5. BRÝLE NA SNOWBOARD, Scott Radiant lilac silver chrom, 1 799 Kč,
6. SNOWBOARDOVÉ BOTY, Westige Ema white, 1 976 Kč

Ať už je vám bližší snowboard nebo lyže, vždycky můžete být za hvězdu. Pokud nechcete za lyžařskou výbavu utratit majlant, poohlédněte se v lyžařském bazaru. Najdete tam veškerou výbavu za zlomek ceny.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat