Šortky i v zimě: Šílenství? Ne, absolutní módní hit!

Těšíte se na jaro, až znovu vytáhnete vaše oblíbené šortky? Nenechte je jen tak smutnit v šatníku a noste je i teď, v chladnějších dnech. Stačí, když pod ně obléknete teplé punčocháče. Bonus? Budete vypadat stylově!

Nejsou ale samozřejmě kraťasy, jako kraťasy. S oblíbenými plážovými „pláťáky“ v zimě moc nepochodíte. Nehledě na to, že byste se klepaly zimou, by takové kraťasy ani nepůsobily úplně nejlépe. Zabodujete naopak s teplejšími verzemi, tvídovými, koženými (koženkovými) ale klidně i denimovými kraťasy.

Čím zahřát nohy?

Bez čeho se rozhodně neobejdete, jsou punčocháče. Vyhněte se přitom nudným „tělovkám" a když už se rozhodnete pro silonové, berte černé, barevné nebo pokud jste odvážnější, i vzorované. Skvěle vypadají třeba roztomilé puntíkaté. Hřejivější volbou jsou potom pletené punčochy, se kterými se většina z nás měla tu „čest“ setkat už ve školce. Pohrát si můžete také s podkolenkami, návleky na nohy nebo hrubými ponožkami, které necháte vykukovat z kotníčkových bot.

Pamatujte si, že čím jednodušší kraťasy máte, tím více se můžete ve výběru punčoch odvázat. K těm barevným si oblečte buď černé (těmi nic nezkazíte) nebo klidně i barevné. V druhém případě máte dvě možnosti – vybrat punčocháče v podobném tónu jako vaše kraťasy nebo naopak barvu kontrastní.

Ležérně i elegantně

Ptáte se, čím v zimě kraťasy doplnit? Záleží, kam v nich vyrážíte. Podpatky rozhodně nejsou nutností. Můžete k nim natáhnout jednoduchý svetřík a v ležérním duchu k obout kozačky nebo rovné kotníčkové boty. Skvěle vypadá i varianta s halenkou, přes kterou ještě přehodíte kožešinovou vestu a přidáte boty na podpatku. Jde-li vám o eleganci, zkuste třeba typický „chanelovský“ styl a zkombinujte tvídové kraťasy s hladkými černými punčochami, sáčkem a perlami.

ADRESÁŘ

Ann Christine, NC Paladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Asos, www.asos.com
F&F, NC Palladium, náměstí Republiky 1, Praha 1
Beshka, OC Arkády Pankrác, Na Pankráci, Praha 4







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat