Nutnosti do kabelky. Stačí mít v kabelce jen těchto pár „zkrášovadel“

Jak by to bylo hezké, kdyby náš make-up vydržel v naprosto nezměněné, dokonalé podobě tak, jak jsme jej ráno aplikovaly. Bohužel, taková líčidla ještě nevynalezli… Čím tedy make-upu pomoci, abychom vypadaly od rána do večera skvěle? Stačí mít v kabelce jen pár „zkrášovadel“ a opět budete královnou každé party (nebo jen vaší kanceláře)!

Jen málokterá z nás si může dovolit tahat s sebou do práce nebo na večírek celý kosmetický kufřík. Jenže čím narychlo v případě potřeby poopravit make-up, abychom vypadaly upraveně a dokonale nalíčené?

Pomocník č. 1: Rtěnka, případně lesk na rty

Jejich nanesení je rychlé, to je bezesporu velká výhoda v okamžiku, kdy vás k sobě do kanceláře volá šéf a vy nemáte čas na nějaké zásadnější úpravy líčení. Rychle zvýraznit rty zvládnete při troše cviku skoro i poslepu.

Lesk na rty Miss Sporty Cocktail se pyšní semitransparentním složením, s nímž získají vaše rty ten správný lesk. Navíc mají báječnou ovocnou chuť, takže vaše rty budou nejen skvěle vypadat, ale také skvěle chutnat. Můžete si tak užít mlsání bez pocitu viny a dopřejete svým rtům sladkou rozkoš!
Lesk na rty Miss Cocktail od miss sporty, 49 Kč

Barva na rty pro skutečný život! Nalíčené rty, které potřebují úpravu každou hodinu jsou pryč. S fixem Lasting Finish 1000 Kisses potřebujete pouhou jednu minutu na získání nádherně elegantní a trvalé barvy, která opravdu drží! Jeho složení se neobtiskuje, nerozmazává a vydrží až 12 hodin, takže můžete začít se svým londýnským životním stylem.

Rychlá dvoufázová aplikace poskytuje pohádkově dokonalý výsledek, který jde ruku v ruce s posledními trendy. První krok: precizní hrot fixu dodá vašim rtům nádhernou barvu, po níž toužíte. Krok dvě: pečující balzám dokončí líčení rtů a dodá jim hydrataci, na kterou čekaly. Barva je intenzivní, ale zároveň tak jemná, že lehce zapomenete, že ji máte…
Fix na rty Lasting Finish 1000 Kisses od Rimmel London, 139 Kč 

Tekutý lesk na rty NYC New York Color Liquid Lip Shine  se svými dramatickými odstíny je to pravé do vaší kabelky. Čisté pigmenty dodávají 3D efekt, který se třpytí jako nejzářivější hvězdy. Spousty nových žhavých odstínů od nevinně průsvitných až po drze výrazné vyzkoušejte hned teď.
Liquid Lipshine lesk na rty od NYC New York Color, 69 Kč

Vyzkoušejte nové lesky na rty Shine Deluxe Jewels, díky kterým se budou vaše rty lesknout jako diamanty. Dopřejte vašim rtům výjimečný třpytivý lesk! Je to první Astor lesk obsahující směs ze vzácných drahokamů a mateří kašičky, která rty rozzáří, hydratuje je a poskytne jim potřebnou ochranu. Lesk na rty vytváří vysoký lesk s maximálním efektem plných rtů.
Lesk na rty Shine Deluxe Jewels od Astor, 159 Kč

Musíte si znovu a znovu nanášet rtěnku? Kdo na to má mít stále čas?! Nová rtěnka NYC New York Color Ultra Last se hodí pro každou příležitost, je výjimečně dlouhotrvající a vydrží na rtech až 6 hodin. Je ideální na ranní obchodní schůzku i na celonoční party. Její bohaté a hedvábně jemné složení je tak krémové a příjemné.
Ultra Last rtěnka dlouhotrvající od NYC New York Color, 49 Kč

Pomocník č. 2: Pudr

Patří k základní výbavě kabelky. Zvláště v létě je docela problém udržet pleť v takovém stavu, aby se neleskla. A pudr je velmi vítaným pomocníkem. Jen pozor, abyste si na tvářích (především v ohybech pokožky apod.) nevytvořily nevzhledné „závěje“.

Vykročte do nového dne se sypkým pudrem NYC New York Color Smooth Skin. Jemný pudr obsahuje přírodní přísady absorbující mastnotu, které pomohou zafixovat váš make-up, aniž by ucpávaly kožní póry. Delikátní textura zanechá vaši pleť sametově hebkou, jak na pohled, tak na dotek a vy můžete vyjít vstříc novému dni bez obav, že by tvá pleť vypadala vysušeně nebo přepudrovaně. Pudr obsahuje výtažek z měsíčku lékařského pro zjemnění pleti, ovesnou mouku pro vyhlazení pleti a rýžový škrob pro lepší absorbci mastnoty.
Sypký pudr NYC New York Color Smooth Skin, 99 Kč

Super jemné mleté částečky mastku zabezpečují pudru Anti Shine Mattitude texturu lehkou jako pírko. Lehce a rovnoměrně se nanáší na pleť a dodává jí rovnoměrný vzhled. Jemné vrásky, rozšířené póry a jiné drobné nedostatky pleti jsou méně viditelné. Vitamín E a aloe vera navíc pomáhají předcházet pocitům vysušení.
Pudr Anti Shine Mattitude od Astor, 149 Kč

Chcete si podtrhnout své letní opálení? S bronzerem Skin Match to bude hračka! Jedinečná kombinace čtyř bronzingových odstínů vykouzlí nádherný opálený vzhled nejen na vašich tvářích, ale třeba i na dekoltu. Součástí balení je také štěteček a zrcátko pro drobné úpravy během dne. Zvolte si jednu ze dvou barevných variant a pusťte k sobě sluneční paprsky.
Bronzer Skin Match od Astor, 199 Kč

Pomocník č. 3: Korektor

Pokud máte dokonalou pleť, pak jej asi příliš často nepoužijete, ale pro nás méně šťastné může být korekční tyčinka rychlou záchranou v případě pupínku nebo zarudnutí. Zkrátka je dobré být připravena.

Pokud vás trápí kruhy pod očima, nebo potřebujete zamaskovat drobné nedostatky pleti, sáhněte po tekutém korektoru Skin Match. Jeho elegantní béžovo-hnědé balení připomíná svým tvarem tužku a snadno se vejde do každé kabelky. Také aplikace je stejně elegantní. Stačí otočit spodní částí korektoru a za pomoci štětečku rozetřít potřebné množství na dané místo. Vybírat můžete ze dvou odstínů.
Korektor Skin Match od Astor, 179 Kč

Zkusit můžete také rozjasňovač a korektor 2 v 1, který obsahuje speciální hebký aplikátor pro přesné použití. Dokonale zakryje všechny nežádoucí nedostatky, známky únavy a rozjasní tvoji pleť.
Match Perfection korektor a rozjasňovač 2 v 1 od Rimmel, 129 Kč

Pomocník č. 4: Vonné tělové mléko

Většina z nás nosí v kabelce flakonek parfému, který přes den čas od času použije (bohužel jen málokterá vůně vydrží opravdu celý den v takové intenzitě, jako když ji ráno naneseme). Ovšem nejste-li například v kanceláři sama nebo vašim kolegům není příjemné, když se někdo každou chvíli navoní, je docela příjemným kompromisem osvěžující vonné tělové mléko nebo mléko vonící po vašem oblíbeném parfému – není tak intenzivní, ale krásně vaši pokožku provoní a s jeho nanášením není žádný větší problém – zkrátka si je vetřete do paží a můžete zase pokračovat v práci.

Osvěžující tělové mléko Happy Time probouzí smysly a dodává svěží pocit po celý den. Složení s výtažky z bambusu a mléčnými proteiny se rychle vstřebává, po celých 24 hodin pokožku intenzivně hydratuje a posiluje její ochrannou bariéru. Jedinečná vůně citrusových květů Vám zajistí svěží pocit po celý den.
Osvěžující tělové mléko Happy Time, 400 ml, 159 Kč

Máte-li suchou pokožku, zkuste hydratační tělové mléko Aquaporin Active s výživnou texturou pro normální až suchou pokožku. Okamžitě dodává pokožce intenzivní hydrataci. Mléko obsahuje Glucoglycerol, který prokazatelně stimuluje tvorbu nových aquaporinů 3 v keratinocytech a tím podporuje cirkulaci vody v pokožce.
Hydratační tělové mléko AQUAPORIN Active pro suchou pokožku, 400 ml, 389 Kč
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat