Baňkování či akupunktura aneb Hvězdní zastánci alternativní medicíny

Stále vyšší procento lidí svěřuje své zdraví a boj s nemocemi kromě lékařů také alternativní medicíně. A není to jinak ani u celebrit ze světa hollywoodského showbyznysu.

Kate Moss
Modelka, která je mimo jiné proslulá i svou náklonností k návykovým látkám, především kokainu, vsadila při odvykání mimo jiné i na akupunkturu, která jí měla pomoci zmírnit abstinenční příznaky, ale také zabránit opětovnému propadnutí závislosti.

Richard Gere
Jeden z nejznámějších hollywoodských buddhistů od 24 let denně medituje. Kromě psychického zdraví díky této technice údajně netrpí depresemi, chronickými bolestmi nebo nespavosti.

Madonna
V devadesátých letech přiznala slavná zpěvačka, že nepříjemnou mykózu na nohou léčí vlastní močí. Dnes se pro zlepšení svého zdravotního stavu věnuje především józe.

Sarah Ferguson
Bývalá vévodkyně z Yorku a její dvě dcery – princezny Beatrice a Eugenie, které jistě znáte díky netradičním kloboukům, jež zvolily na svatbu Williama a Kate – podstupují pravidelně tzv. bioenergetickou terapii, která má pracovat s energií našeho těla.

Gwyneth Paltrow
Herečka byla několikrát spatřena s kruhovými skvrnami od tzv. vakuové terapie, známé rovněž jako baňkování, které má podle svých stoupenců vliv na očistu organismu od toxických látek.

Tom Cruise
V roce 2005 se herec pustil do své kolegyně Brooke Shields, která přiznala, že kvůli poporodní depresi musela užívat antidepresiva. Cruise dokonce rovnou zpochybnil existenci jakékoli deprese.

Steve Jobs
Také nedávno zesnulý Jobs důvěřoval alternativní medicíně. Dokonce tak, že po diagnostikování rakoviny slinivky nejprve více než půl roku zkoušel nejrůznější metody, jak se s nemocí vypořádat, a teprve poté nastoupil klasickou léčbu. Někteří odpůrci alternativní medicíny dokonce tvrdí, že kdyby se od počátku řídil radami lékařů, mohl svůj boj vyhrát. Ale to už jsou pouze čisté spekulace.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat