Bývalá modelka: Ženy po plastice vypadají jako KREATURY!

Bývalá modelka Jerry Hall se pustila do žen, které se odmítají smířit s přirozenými projevy stárnutí a chodí na plastiky. Podle ní jsou to „idiotské stařeny“, které po zákrocích vypadají jako „patetické nesebevědomé kreatury“. Osmapadesátiletá matka čtyř dětí Micka Jaggera je sice modelkou, řezat by do sebe ale nenechala.

„Starší ženy nemají žádnou hodnotu, protože se nemohou množit, že? Ale měly by být považovány a ctěny pro své zkušenosti, moudrost a sílu. Takže je to idiotské, když riskují své životy a jdou na plastiky. Pokaždé, když máte anestezii, zabíjíte spousty svých mozkových buněk, proč byste to dělali? Můžete dostat infekci, můžete zemřít. Proč u sebe dovolíte, abyste vypadali jako vlastní groteskní karikatura? Nikoho neošidí. Vypadají jako patetické nesebevědomé kreatury. Je mi to odporné. Nechci být kritická, chápu, že herečky cítí tlak z Hollywoodu, musejí to dělat. Respektuji to a je mi jich líto, že jsou k tomu nuceny. Ale normální ženy? Když chce muž opustit svou manželku kvůli devatenáctileté, udělá to stejně. Facelift a botox a všecky věci světa ho nezmění, víte?“ míní Hall, která s Jaggerem žila od roku 1977 a jeho manželkou byla v letech 1990 až 1999.

Jerry opustila Micka před patnácti roky, když zplodil chlapce Lucase s modelkou Lucianou Morado.

„Opustila jsem ho. Žadonil, abych zůstala. Nikdy mě neopustil. Byl nevěrný natolik, že zplodil dítě. To bylo na mě moc. Bylo to vyčerpávající. Ale jsme stále přátelé. Mám ho upřímně ráda, je zábavný, je chytrý, snaží se na maximum a je taky skvělým otcem. Proč bych měla chtít dělat problémy? Ale není člověkem, s nímž bych chtěla strávit stáří. Život se mění a myslím, že na tom není nic špatného. Proč by se život neměl měnit?“ dodala Hall v rozhovoru pro magazín Hello!.

S Jaggerem má třicetiletou Elizabeth, devětadvacetiletého Jamese, dvaadvacetiletou Georgii May a šestnáctiletého Gabriela.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat