Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (úterý, díl 1942)

01.03.2011 | Seriály

Ingrid bude zklamaná z manželova rozhodnutí, že se prozatím svému postavení mafiánského otroka nevzepře. Vasil totiž nevěří, že by existovala nějaká možnost, jak se z područí mafiánů osvobodit... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Stačí ale, aby se u Ingrid nechtěně zdržel až do rána, a věci se dají do pohybu samy. Na stavbě si to Vasil pěkně odskáče. Zuřící Pokladník ho nechá exemplárně potrestat pro výstrahu ostatním dělníkům. Právě to ovšem bude pro Vasila pověstnou poslední kapkou.

Vojta se bude neustále užírat fotkami nahé Terezy ve sněhu pořízenými na Peterkově happeningu. Nedokáže pochopit, že na něco takového přistoupila, a ještě je z toho nadšená. Odvážné fotky Vojtův a Terezin idylický vztah dost pošramotí, a tak ti dva nevyjdou z hádek ani dnes. Matěj proto Vojtovi navrhne společnou terapii v Coolně. Jemu se zase v noci zdává o Libušce a také by si to rád vyhnal z hlavy. Jenže pánská jízda se těm dvěma nakonec dost vymkne z rukou.


Nedaří se vám?
Ráda pomohu najít štěstí i vám! Astroložka Anna

Lumír si užívá lekcí angličtiny s Pavlou v poněkud důvěrnějším tónu. To samozřejmě neunikne Lumírově pravé ruce Denise Mastné. Dnes budou mít Lumír s Pavlou navíc plnou hlavu zítřejšího golfového turnaje, na který Pavla Lumíra doprovází coby jeho tlumočnice a asistentka. Jejich plány se ale začnou hroutit ve chvíli, kdy Světlana doma náhodou objeví pozvánku na turnaj. Aby udělala svému manželovi radost, oznámí mu, že s ním na tuto akci přeci jen půjde.

Seriál Ulice (1942) uvidíte v úterý 1. března 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Vepřová pečeně

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:01
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:50
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat