Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pondělí, díl 1946)

07.03.2011 | Seriály

Nadešel den strýcovy kontroly studentského bytu. Všichni podnájemníci budou kmitat jak o život, aby bylo příkladně naklizeno a zahlazeny všechny stopy po nekalých činnostech... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Štěpánova nervozita bude stoupat každou minutou. Ani trochu se mu nebude líbit Vojtův laxní přístup k věšení zničených závěsů. Podle něj už měly být dávno na svém místě. Vojta ho proto raději ubezpečí, že do strýcovy návštěvy bude vše v pořádku. Kvůli namoženým zádům si pak pozve pomocníka, jehož přítomnost ve studentském bytě nikdy nevěstila nic dobrého – potížistu Eddieho. A tak se dá očekávat, že ani tentokrát se jeho návštěva neobejde bez maléru.

Ingrid zaplavila vlna optimismu. Věří, že Vasalův útěk z područí mafie lze uskutečnit. Dokonce začne připravovat i plán útěku. Do něj zahrne také pronájem bytu, který by se měl stát pro Vasila azylem. Ten si ale nebude tak radikálním řešením jejich situace v tuto chvíli jistý. Stačí jediná chyba, a oba dva jsou mrtví. Manželovy pochybnosti Ingrid vyprovokují k razantnímu ultimatu. Buď teď, nebo nikdy. Jak se Vasil nakonec rozhodne?


Budete v novém zaměstnání spokojeni?
Nahlédnu do vaší budoucnosti! Kartářka Lucie

Holky Krausovy jsou naštvané na Báru. Právě kvůli její přehnané přísnosti nesmí odjet se Seidlovými na jarní prázdniny na hory. Rozhodnou se proto, že ji trochu vyprudí, aby jí došlo, že se zákazem hor to vážně přehnala. Odboj holek ale bude silným kafem i pro Ondřeje. Než aby riskoval otevřený konflikt svých žen, rozhodne se situaci šalamounsky vyřešit.

Seriál Ulice (1946) uvidíte v pondělí 7. března 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat