Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (středa, díl 1943)

02.03.2011 | Seriály

Vojta s Matějem pojali léčbu alkoholem opravdu zodpovědně. Dokonce tak zodpovědně, že dnes nebudou ani v nejmenším tušit, co s Dominikou celou noc vyváděli... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Vojta si navíc zavaří u Terezy nevěrohodným vysvětlením, proč dorazil až ráno. Spolu s Matějem si pak bude marně lámat hlavu, jestli s barmankou Dominikou strávil vášnivou noc jen Matěj, nebo se radovánek zúčastnil spolu s ním. Nakonec se Vojta rozhodne jít s pravdou ven a před Terezou kápnout božskou. Ocení ale Tereza jeho upřímnost? Nebylo by přeci jen lepší poslechnout radu skladníka Běhounka a zatloukat, zatloukat, zatloukat?

Marta s Liborem si budou užívat znovunabyté domácí pohody. Babička je o dvě patra níž, hádky jsou zažehnány, a tak jejich jedinou starostí bude vymyslet program na jarní prázdniny. Nakonec se rozhodnou pro lyžování v Krkonoších. Ani jeden z nich ale nebude tušit, jak jejich plány přijme Miki. Pojede s nimi, nebo raději zůstane doma s babičkou, které právě připravuje spolu s Míšou výzdobu jejího nového bytu v hodně mladistvém duchu?


Nedaří se vám?
Ráda pomohu najít štěstí i vám! Astroložka Anna

Lumír je nešťastný ze svého doprovodu na golfový turnaj. Těšil se na odpoledne strávené s Pavlou, a místo toho to vypadá na dozor vlastní manželky. Jenže Pavla dokáže vyřešit každý zapeklitý problém, pokud jí na něčem opravdu záleží. A na tom, aby se blýskla po boku starosty na takové prestižní akci, jí zaleží opravdu hodně. Dokonce tak moc, že se sama vypraví za Světlanou. A tak bude mít Lumír opět co vysvětlovat.

Seriál Ulice (1943) uvidíte ve středu 2. března 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:01
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:50
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat