Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (čtvrtek, díl 1944)

03.03.2011 | Seriály

Vojta si skládá útržky z opileckého řádění v Coolně. Nejdříve se mu uleví, že s Dominikou opravdu nic neměl. Ta ho ale překvapí videem, na kterém si své hlavní hvězdy večera zvěčnila... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Stejně šokovaný jako Vojta bude později i Matěj. A když nahrávku uvidí skladník Běhounek, nikdo mu už nevymluví, že všechno je jinak, než se na první pohled zdá. Jenže Terezu výsledek Vojtova pátrání moc neuklidní, zvláště když jeho nevraživost vůči Peterkovi a veškerým jejich školním akcím opět nabere grády.
 
Lumír má po golfovém turnaji náladu pod psa. Včerejší posezení u Henryho a rozloučení s Pavlou neproběhlo zrovna podle jeho představ. Navíc se jejich společná fotka objeví v Plesku ve společenské rubrice, což samozřejmě neunikne nejen Millerovi, ale ani Nyklové či Světlaně. Pavle došlo, že její včerejší flirtování s Hložánkem Lumír jen tak neskousne. Rozhodne se proto pro udobření velmi lákavou kompenzací, jaké prostě nelze odolat. Nebo že by uražený Lumír přeci jen odolal?


Je vás rodinný rozpočet v minusu?
Spolu to změníme! Volejte kartářku Elenu

Marta Seidlová v létě slíbila Mikimu, že jeho třídu nikdy učit nebude. Dnes ale bude muset právě u něj odsuplovat češtinu. Zatímco třídě se bude záskok docela zamlouvat, obzvlášť  diskuse o knihách, filmech a komiksech, Miki máminu hodinu doslova protrpí. Tuto její zradu rozhodně jen tak nepřejde.

Seriál Ulice (1944) uvidíte ve čtvrtek 3. března 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat