Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pátek, díl 1945)

04.03.2011 | Seriály

Miki se bude těšit na večerní mejdan s Jirkou, Míšou a Janou. Zato Marta se dozví špatné zprávy. Kolegyně bude nemocná dlouhodobě, což pro ni znamená, že bude muset nějaký čas učit Mikiho třídu. A to i přesto, že mu slíbila, že právě k této situaci nikdy nedojde... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Miki se samozřejmě na mámu kvůli jejímu suplování u něj ve třídě naštve. Nepomůže žádné vysvětlování. On bude vidět jen to, že jeho máma porušila slib, který mu dala. A když nedodržují sliby rodiče, nebude je dodržovat ani on. Mikiho revolta se odrazí hned večer na jeho mejdanu.

Ondřej dnes nastupuje do redakce Ženy dneška. Jako svůj první počin hodlá napáchat dvoustránkový rozhovor s Nyklovou. Příjemně rozjetý den se ovšem zvrtne ve chvíli, kdy Bára provede přepadovku holek, užívajících si na mejdanu u Mikiho. Jak Ondřej, tak Bára budou mít v tu ránu hlavu plnou starostí. A Míša s Janou budou mít co vysvětlovat.


Budete v novém zaměstnání spokojeni?
Nahlédnu do vaší budoucnosti! Kartářka Lucie

Napětí mezi Terezou a Vojtou by se dalo krájet, i když vzájemné neshody oba dva hodně mrzí. Zároveň by oba dva rádi vzali spoustu věcí zpět. Jen prostě nebudou vědět, jak na to. Když se ale Tereza dozví, že ji Vojta včera večer sháněl u Peterky, okamžitě znovu vybouchne. Něco takového už na ni bude přece jen příliš.

Seriál Ulice (1945) uvidíte v pátek 4. března 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Želví maso

(2 hlasů)

Uzená polévka

(1 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat