Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (úterý, díl 1947)

08.03.2011 | Seriály

Ondra s Bárou se už nemůžou dočkat odjezdu holek k babičce do Brna. Jediný telefonát ovšem způsobí, že místo oázy klidu je bude doma čekat další peklo s dcerunkami. Jana se rozhodne využít každé chvilky, aby jim připomněla, že zákaz hor je absolutně nespravedlivým trestem... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Míšu boj s tátou a Bárou zvyšující domácí napětí přestane bavit. Vyrukuje s daleko lepším návrhem, jak docílit svého a ještě zařídit, aby doma zavládl klid a pohoda. Míšin manévr, jak se přes všechny zákazy dostat za Mikim na hory, zaujme i Janu. Nadšeně připustí, že to ségře občas dost zapaluje. A co na Míšinu taktiku řeknou Ondřej s Bárou? Budou stejně nadšení jako ty dvě spiklenkyně? Anebo se Ondra ještě více naštve, a to právě v den, kdy by se potřeboval soustředit hlavně na rozhovor s dokonale připravenou Nyklovou?

František bude neskonale otrávený. Jarní prázdniny tráví brigádničením v pekárně, doma platí i nadále zákaz počítače a Lucie na aféru se stahováním nemíní jen tak zapomenout. Nezaberou ani přímluvy Bedřicha, jenž by Frantův trest rád trochu zmírnil. Když se navíc Lucie dozví výši pokuty, bude jasné, že Franta si svůj trest odpyká opravdu celý. Luciin vztek bude ale to nejmenší, co bude Frantu v tento moment trápit.


Budete v novém zaměstnání spokojeni?
Nahlédnu do vaší budoucnosti! Kartářka Lucie

Ingrid rozjela svůj plán s pronájmem bytu pro matku. V Ulici se však nic neutají. Novinka se začne šířit rychlostí blesku. Dokonce bude hrozit, že se donese i k samotné paní Šmídové. Ingrid díky tomu dojde, jak obrovské trhliny její plán má. Začne proto rychle přemýšlet nad náhradním řešením. Jenže k jeho uskutečnění bude potřebovat komplice.

Seriál Ulice (1947) uvidíte v úterý 8. března 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat